返回列表 發帖
尖尖做咩 "無面見人" 呀
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

金莎龍好令呀
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

Pls see attachment.

You can either use
1.  Photoshop  Or
2.  Irfan View

for Resize...  (Size better in 700 x  XXX(in ratio))
OnOn 發表於 2009-10-15 21:24

唔該晒~~~~~Onon.....

大家要俾D心機~好多影相高手~好專業架~仲未出手~大家要落足心機丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

141# sesese

哈哈~~~佢唔係無面見人...只不過正在享受"按摩".....丫...

嘩~ 你第二張相同我 Lufi 張 "吹吹風" 相不相百仲呀
sesese 發表於 2009-10-15 14:07

haha~ 放心
你 Lufi 認第二, 我 Nike 鐵定唔會認第一
要敬"Lu"

嘻, 我又post~~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Keroro - Black-headed Caique
Tamama n BB - Cockatiels

PO ING~~~~~
Keroro - Black-headed Caique
Tamama n BB - Cockatiels

我又post
我同老公養左3隻雀
1隻大白 ~ pearl~死過翻生〔仔〕
2隻灰鸚 ~ 豆豆(女)~  BB(女)

快啦~要準備選出入圍者~印製大型海報~到時全民投票丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

要提早截止先得啦~忘記左選出入圍名單後~要大家交出高像數原裝相片~先可以印製巨型海報~
有參加就快手啦~

大家有相快post啦~09年11月15日中午12:00截止

所有相片先由委員初選~選出最後約十強~6週年當日會放大到會場供所有"註冊會員"投票~

獎品豐富~大家唔好錯過機會~快快影多d靚相黎啦~
啤梨 發表於 2009-10-13 11:43

就截止啦, 快d 傳各位既寶貝相上來參加比賽啦~
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

加油丫~要提早11月6日截止啦~唔夠時間印橫額丫~

雖然仲未搵番Wi仔, 好彩一路都有同佢影相, 睇相懷緬以前開心既日子...順便響應大會活動, 希望大家鍾意啦!

我的小雀:
Wi 仔: 黃化雞尾William(已飛走)
Earl 仔:原色灰雞尾Earl Grey
拔拔同娜娜: 桃面LB Robert 同 Clara
Greenwich: 綠色小LB
Forrest: 亞歷山大仔(屋企裡面年紀最細, 身型最大嘅成員)

我又試下
再來一張

carmen 參加1號相

carmen 參加1號相

CARMEN-LUI 發表於 2009-11-3 10:57

係sugar呀~~

1,2,3 安次級排列
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我都想參加呀~~ 但係隻harddisk壞左攞唔到d相出黎, 要等louis救我呀

96# carolee

加一張參賽相片 :