返回列表 發帖
d蟲仔鍾意陰濕環境, 活性炭可吸濕氣, 吸乾你, 吸乾你, 吸乾你, 吸乾你...
Louis 發表於 2010-7-12 22:08

hahaha ~~~~I see!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

咁我知咩工作適合你做
1. 警隊神槍手
2. 殺手
3. 獸醫 (捉野豬)

最適合你做的工作 .... 2. 殺手 (...會汁到同冇發生過一樣)
BoBoBoBo 發表於 2010-7-12 10:46

捉野豬唔係消防做ga咩
粟米 - LB
薄荷 - LB

捉野豬唔係消防做ga咩
Saiga 發表於 2010-7-13 00:59

獸醫用麻醉槍
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

獸醫用麻醉槍
BoBoBoBo 發表於 2010-7-13 01:36

有便次用麻醉槍促到野豬

有便次用麻醉槍促到野豬
tsw 發表於 2010-7-13 03:25

我都有睇新聞,但點解近來咁多野豬走出來? 出來又多數會死,有深入調查嗎? 好唔正常wow!
淺灰鸚 =晴晴, 女

睇返你哋回POST嘅時間, 點解個個都唔駛瞓嘅?

carolee 發表於 2010-7-13 09:06

比你發現添~我地患上鸚鵡型強迫性上樹症啊

朝早就會有鸚鵡型渴睡症狀...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
淺灰鸚 =晴晴, 女

carolee 發表於 2010-7-13 09:06

個個夜晚做

個個夜晚做

tsw 發表於 2010-7-13 19:13

等緊你答...."點解近來咁多野豬走出來? 有深入調查嗎?"
淺灰鸚 =晴晴, 女

都話野豬,野生嗎?野性難純!等佢自由自在生活啦!山上現在揾食難,放過D野豬啦!
如果俾人捉到會................

都話野豬,野生嗎?野性難純!等佢自由自在生活啦!山上現在揾食難,放過D野豬啦!
如果俾人捉到會................
tsw 發表於 2010-7-13 22:21

係,
好慘, 行錯路出左有人既地方, 就要死

又晒命  我隻隻都唔比摸頭摸頸,邊樹都唔比摸喎!
BoBoBoBo 發表於 2010-7-12 00:21

但通常聰明d既都係惡d同嘈吵d.

係,
好慘, 行錯路出左有人既地方, 就要死
layer 發表於 2010-7-13 22:29

佢行錯步,佢 差絢路, 俾D 見到就

總之傷心透! "

今日見晴晴有d唔同~~眼框~~~黃了很多~~~大個女喇!  有些懷念那雙迷人黑眼珠
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
淺灰鸚 =晴晴, 女

黃色眼框靚好多呀!

大個女了~~~

比你發現添~我地患上鸚鵡型強迫性上樹症啊

朝早就會有鸚鵡型渴睡症狀...
BoBoBoBo 發表於 2010-7-13 17:03

呢個角度夠光, 即刻高清左wor~

呢個角度夠光, 即刻高清左wor~
clymcm 發表於 2010-7-14 16:05

你好留意d output 質素wow! 用天花板個部,影出呢d相再無背光呢個問題
淺灰鸚 =晴晴, 女

你好留意d output 質素wow! 用天花板個部,影出呢d相再無背光呢個問題
BoBoBoBo 發表於 2010-7-14 16:32

靚好多~~

靚好多~~
layer 發表於 2010-7-14 16:47

仲睇多好多野添  搞到我好唔得閒!
淺灰鸚 =晴晴, 女