返回列表 發帖

溫馨提示

4月29日請各位如要攞鸚鵡企棍時揾我!

5月1日我無時間去!

gilgil
ngkare
galah
Empire
Jill
Mr_fran
jennymok
macbrush
yimaggie
chachas
kellylaw320
卡樂B
mmchu
Daddy
仲有一位415青衣海濱長廊 問要金鋼鸚鵡用企棍,唔知乜名

如果大家仲要可能仲有小小記得揾我!
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

收到!但我最快都要3:30先到,到時見啦,謝謝!
家中鸚鵡 - 三囝大逹摩 (阿奇 )十分多話可愛
            - 大仔雞尾- 已經在別的地方
            - 二囡小達 (阿一)飛走了,但還尋找中

仲有我呀!

多謝大仙!到時一定會搵你!
我想要2條長的,可以嗎?
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

415 個位係mancat ,jennymok 我已經代她攞了,thx 大仙
瘦猛猛灰鸚~樂樂

仲有我呀!
carolee 發表於 2012-4-24 21:33

0k
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

多謝大仙!到時一定會搵你!
我想要2條長的,可以嗎?
Empire 發表於 2012-4-24 21:34

0k記得揾我
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

我呢

咁多支你要貨櫃車入去~
一係成棵樹斬入去~等佢地自己鋸~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

咁多支你要貨櫃車入去~
一係成棵樹斬入去~等佢地自己鋸~
風中飛鸚 發表於 2012-4-25 00:02

又知,幾時去鋸

仲有D龍眼樹枝未去皮啱鸚鵡咬,有無人要
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

又知,幾時去鋸

tsw 發表於 2012-4-25 00:07

有!!
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

有!!

Zeta_KM 發表於 2012-4-25 00:10

X 2 thks 大仙
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

又知,幾時去鋸

tsw 發表於 2012-4-25 00:07

我想要D一塊塊的~有冇可能有D呀?

有!!

Zeta_KM 發表於 2012-4-25 00:10

幾時要?不過好大枝"約“2吋直經
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

louisa20047 發表於 2012-4-25 00:12

你要我至去鋸
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

louisa20047 發表於 2012-4-25 00:12

你咁多葵~~搵大仙做供應商就無死啦~~

幾時要?不過好大枝"約“2吋直經
tsw 發表於 2012-4-25 00:14

2" 瓜子咬唔入
片開佢半吋一塊得唔得

(如果好麻煩的話, 留比其他有需要o既樹友吧 )

未去皮龍眼樹枝啱鸚鵡咬,好似得10枝,先到先得,大過多嘢,無手攞
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

oops~
我429唔去...  希望其他雀雀咬得開心~

你要我至去鋸
tsw 發表於 2012-4-25 00:15

我要呀我要呀 ~或者你俾一枝枝我~我自己鋸都得~咁唔會咁麻煩到你
遲D我俾片你睇下我隻橙葵點玩木塊呀~我都服左佢