返回列表 發帖
即係要我地解散HKPT,直接入Sakura?

yushukman佢送信黎,問我想唔想加入....
 :如果想入S 盟我可以幫忙一下, 以後以盟友看待,成為統一東北的一員,,

原帖由 Mandy 於 2009-4-17 16:29 發表

唔好啦掛
上次我post bbq相你有冇睇呀~ 果次post左好多

有睇,不過唔知係唔係你個post呢?

侵吞成功=.=

原帖由 三角仙 於 2009-4-17 17:53 發表

有睇,不過唔知係唔係你個post呢?

果陣有好多個, 柏麗灣反而少人post

乜你地可以玩到咁瘋狂架
我之前開左ac,唔識玩,所以冇玩

原帖由 三角仙 於 2009-4-17 17:52 發表
即係要我地解散HKPT,直接入Sakura?

yushukman佢送信黎,問我想唔想加入....
 :如果想入S 盟我可以幫忙一下, 以後以盟友看待,成為統一東北的一員,,

解散HKPT都無法, 最緊要還是大家一起玩呀!
如玩得無引, 唔好忘記我地還有PLAN B

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

那我明日加盟S,那將來我只能用求情了,大家睇睇會否加入,我尊重大家,仲有,大家睇睇,ser1好似更難玩!

原帖由 魚魚 於 2009-4-17 18:18 發表
侵吞成功=.=

邊個吞邊個先
原帖由 大M 於 2009-4-17 18:34 發表

解散HKPT都無法, 最緊要還是大家一起玩呀!
如玩得無引, 唔好忘記我地還有PLAN B

即係大家都同意跳糟喇

---------------------------------------------
yushukman:

我會成立sakura 8, 係12少可以接受的,小名可以叫HKPT,(以後再講,)
我會成為S 8 的盟主,大家一齊搞好,S 8 !!,我在等跳XX 回家, 共議大事,
----------------------------------------------
yushukman做盟主,收我地幾個人既條件應該唔會太緊
應該大M,高俊都冇問題

原帖由 Mandy 於 2009-4-17 18:22 發表

果陣有好多個, 柏麗灣反而少人post

我再睇下先,好似冇乜見過主人同鸚鵡合照
原帖由 MANDYLEAD 於 2009-4-17 18:31 發表
乜你地可以玩到咁瘋狂架
我之前開左ac,唔識玩,所以冇玩

點解唔玩......多個人多雙筷丫嘛~

兩個Mandy........

你地玩server5定6
有咩分別

原帖由 三角仙 於 2009-4-17 20:39 發表

邊個吞邊個先

即係大家都同意跳糟喇

---------------------------------------------
yushukman:

我會成立sakura 8, 係12少可以接受的,小名可以叫HK ...

呵呵,咁大家認為要如何呢? 我先用msn跟他傾一下吧

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-4-17 21:24 發表
你地玩server5定6
有咩分別

ser 6 = 你自己玩, ser 5 = 令到大M哥/高俊兄叫苦連天的,令三角仙大哥熱血沸騰,zola & 魚魚 兩兄妹並肩作戰的(當然仲有大家)的ser啊,你也可加入來瘋狂啊

玩online game會上癮既~ 我好難先逃出生天咋

原帖由 Mandy 於 2009-4-17 21:46 發表
玩online game會上癮既~ 我好難先逃出生天咋  

我都放棄左玩魔獸玩哩個,橫掂都想放棄好耐了,遲d可能過ser1玩添,不過尋日睇完ser1果邊個論壇,知道很多很多高手加入,可以想像會好似玩三國時代的群雄各據一樣,哈哈

MANDYLEAD 加入喇

zola,你地傾成點?

部電腦無乜野玩,好無聊
想睇下呢隻game有咩好玩,可以吸引到你地上癮

原帖由 MANDYLEAD 於 17-4-2009 22:56 發表
部電腦無乜野玩,好無聊

係會上癮的
開頭我都諗住玩玩下
點知而家比埋錢玩添
真係好好玩架 你快D+入啦

我剛跟S盟的人說了誰在車我們,,該不會再車了,大家安心養兵

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-4-17 22:56 發表
部電腦無乜野玩,好無聊

有三角仙幫你照顧,放心慢慢玩

跟S系的說好,要開15田的請到90,90後的開,我將會加盟了,入口300以上的只搶不車,(當然可能有人不同意)大多都ok了,如果你們不加入S8的話,我只能幫你們守了,只能道樣^^