返回列表 發帖
三角仙, 高俊, 魚魚 入唔入呀?
我個人投入S8 一票. 當然我會跟大家一至 (最多被人車平, 又唔係第一次 )

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

人口300以上就搶......(賤到爆)
唔入S8就一係唔好玩既姐 (鬼叫人地個鼻大)
最多起2000防兵 (等佢黎過一次以後都唔敢再黎搶)

原帖由 zola 於 18-4-2009 00:18 發表
跟S系的說好,要開15田的請到90,90後的開,我將會加盟了,入口300以上的只搶不車,(當然可能有人不同意)大多都ok了,如果你們不加入S8的話,我只能幫你們守了,只能道樣^^

咁我地可唔可以搶佢地先

我都係跟大隊,入S8...

我條二村而家仲俾佢地打緊

原帖由 三角仙 於 2009-4-18 01:00 發表
我都係跟大隊,入S8...

我條二村而家仲俾佢地打緊

要幫手嗎??
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

原帖由 大M 於 2009-4-18 01:26 發表

要幫手嗎??

咁又唔洗~
佢得閒就派D兵過黎,不過又唔係成日搶到野

原帖由 魚魚 於 2009-4-18 00:54 發表
人口300以上就搶......(賤到爆)
唔入S8就一係唔好玩既姐 (鬼叫人地個鼻大)
最多起2000防兵 (等佢黎過一次以後都唔敢再黎搶)

不是啊,我是跟他們說,"人口300以上的都是我的朋友,請他們手下留情,人口300以下的請除便",我以前車你們是因為佢地視我我們為威脅,要盡早壓止,因為全人類不搶,是沒有可能,他們是山賊啊!現在我只選擇加盟或離開,大家意下如何? (在加入之前,萬萬不能被搶,他們不歡迎羊加盟的)

我唔多夠糧用 起咁多兵我實餓死晒佢地

我地公會真夠多羊 我想退會然後打佢地
佢地真係好肥

就是因為公會太多羊,所以sukura唔想收我地全公會過去囉

現在講到點?? 我又就快開村了 (第??次), 要快下決定

大M,你加入後再開穩陣D,sakura8開了,我加入了,你可先同佢傾傾加入,佢係盟主,我地hkpt亦會留有管理職位,不過我不想當管理,要勞煩你地了 (不過事前是各位都同意加入呢)

yushukman是S8盟主嗎??

對,所以,好多野係有計傾的,最小依家可以安心起2村,大家會唔會信佢呢?還有入會前要先將佢設定為管理人,點兵後就可以入會了,我跟他講好了,因為連日被車,所以兵源方面可以鬆手一點,但有一點要注意的是不能有資源被搶

咁我係唔係而家退公會....??

直接pm佢啦,應該就係咁,佢會教你點做了,到時三角仙會變成三角狼王了哈哈

我開開心心種田已經夠

原帖由 三角仙 於 2009-4-18 14:12 發表
我開開心心種田已經夠

me2,最重要係可以跟你們一起玩^^

種完田.....

睇返img有邊個打過我就即刻報仇

原帖由 三角仙 於 2009-4-18 14:27 發表
種完田.....

睇返img有邊個打過我就即刻報仇

三角狼王誕生了