返回列表 發帖
現在重組我都未知點呀! 我都只好跟住三角仙, Zola和魚魚d高級人員玩
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

高俊現玩得如何呀! 重組完希望你可一起入S8
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

而家得(143 | 48)
      (142 | 48)
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

原帖由 高俊 於 2009-6-3 21:01 發表
人口升過700喇~
Sakura重組 不如你地跳出嚟超個Sakura鸚

咁樣12少會將我羊化,到時大家就來搶我好了 升快d升快d~

ya....返到黎喇~

寶物庫暫時冇用架,等到賴達族出左,之後用英雄攻擊佢既時候隨機會拎到一個建築藍圖
建築藍圖D建築物超正.....有機會係WW添

有條魚仔(168l51)山長水遠走4個幾鍾過呢

做野

送出: 在 09/06/04 @ 03:45:19  

攻擊者 jindatram 從村莊 花花新世界

軍隊 0 46 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 0 44 0 0 0 0 0 0 0 0
收成 0 | 0 | 0 | 9090/90
防禦者 司令 從村莊 Sakura.捌好友勿打

軍隊 756 3 87 5 16 0 0 0 0 0 1
傷亡 32 0 4 0 1 0 0 0 0 0 0
防禦者 援軍

軍隊 20 10 10 28 0 0 0 0 0 0
傷亡 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0

佢都俾你撞死哂
但係冇理由你會死咁多隻

獨角村開始俾S盟D人車lu....唔知條村捱到幾耐呢

原帖由 三角仙 於 2009-6-4 06:27 發表
獨角村開始俾S盟D人車lu....唔知條村捱到幾耐呢

你同車你果個講,這是朋友帳號,請放過一下,問題該不大。高俊兄,我死了兩隻兵,我遲d會用車隊招待佢的

原帖由 zola 於 2009-6-4 12:54 發表

你同車你果個講,這是朋友帳號,請放過一下,問題該不大。高俊兄,我死了兩隻兵,我遲d會用車隊招待佢的

打死都唔講
費事有人叫MH黎查我,到時得不賞失~

原帖由 三角仙 於 2009-6-4 04:09 發表
佢都俾你撞死哂
但係冇理由你會死咁多隻

我都唔明
成9xx兵都.....

原帖由 高俊 於 2009-6-4 14:39 發表

我都唔明
成9xx兵都.....

牆,村莊大樓,行官/皇皇都要升高級D

原帖由 三角仙 於 2009-6-4 15:25 發表

牆,村莊大樓,行官/皇皇都要升高級D

樣樣最小10以上啦

原帖由 煙花 於 2009-6-4 15:27 發表

樣樣最小10以上啦

哈哈...我地個盟有限制,1條村多過幾多人口  就要有幾多LV既牆

原帖由 三角仙 於 2009-6-4 15:31 發表

哈哈...我地個盟有限制,1條村多過幾多人口  就要有幾多LV既牆

正常要有,如果唔係就踢,要set代玩抽樣檢查,如多次不理會,就踢佢出盟圍揪

原帖由 煙花 於 2009-6-4 15:33 發表

正常要有,如果唔係就踢,要set代玩抽樣檢查,如多次不理會,就踢佢出盟圍揪

係.....黃燈都唔可以多...3日唔上線即刻被人打...

原帖由 高俊 於 2009-6-4 03:33 發表
有條魚仔(168l51)山長水遠走4個幾鍾過呢

送出: 在 09/06/04 @ 07:30:13  

攻擊者 司令 從村莊 Sakura.捌好友勿打

軍隊 186 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
傷亡 53 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
囚犯 64 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
收成 399 | 443 | 896 | 24024140/4140
防禦者 jindatram 從村莊 花花新世界

軍隊 33 37 0 30 0 0 0 0 0 0 1
傷亡 19 21 0 17 0 0 0 0 0 0 1

送出: 在 09/06/04 @ 07:32:31  

軍隊 200 0 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 18 0 0 0 0 0 0 0 0 0
收成 130 | 144 | 278 | 7401292/10920

軍隊 14 16 0 13 0 0 0 0 0 0
傷亡 13 15 0 12 0 0 0 0 0 0

送出: 在 09/06/04 @ 07:32:43  

軍隊 100 0 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0
收成 1 | 1 | 1 | 03/5940

軍隊 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0
傷亡 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0