返回列表 發帖
原帖由 OnOn 於 2009-6-24 22:59 發表
我覺得馬來西亞對各類雀鳥都好好,大部份雀鳥公園
都好大同好自由, 下次有機會一定要去行吓!

D相好正, 有鷹同鸚一齊, 好難得

係呀, 環境又大又優美, 現場所見, 好多新鮮蔬果週圍放比D雀雀食, 佢地隻隻都好肥美架

原帖由 carolee 於 2009-6-25 00:46 發表

唔知係咩野金剛, 但d毛色好特別好靚, 所以專登影佢背脊

係混金...

恭喜又多位雀友養紫藍金剛....

原帖由 Louis 於 2009-6-25 00:51 發表

係混金...

恭喜又多位雀友養紫藍金剛....

謝謝, 佢仲唔駛食野, 唔駛打理就長命百歲tim!

原帖由 carolee 於 2009-6-24 22:05 發表

隻PINKO係買比你架!

好得意,又Q,
好多謝  多謝  多謝 你倆.

好多雀雀, 好想去啊!
你老公果張相好鷹啊—隻雀....
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

多謝介紹, 我有機會一定去!!!

隻貓頭應項搞笑,唔知比唔心模呢?

鸚鵡影相要錢嗎?
我試過國內去旅行~響下朵~點知條友真係免費俾我影~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

響朵~荃灣古天樂...

唔洗丫~佢話好似餅印咁~唔洗響都知~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

佢地養鸚鵡既人~都有上網睇下其他國家d鸚鵡~所以有d印象唔出奇~

靚女~你又去玩~ 真幸福

好羨慕呀!

超想去

原帖由 tangpf0809 於 2009-6-25 09:28 發表
好多雀雀, 好想去啊!
你老公果張相好鷹啊—隻雀....

妳係咪講貓頭鷹伸開對翼果張呀? 果隻貓頭鷹真係好乖, 唔知係點train嘅呢?

原帖由 cylailai 於 2009-6-25 11:15 發表
隻貓頭應項搞笑,唔知比唔心模呢?

摸背脊可以, 冇試摸其他地方

原帖由 風中飛鸚 於 2009-6-25 12:19 發表
鸚鵡影相要錢嗎?
我試過國內去旅行~響下朵~點知條友真係免費俾我影~

影相要另外比錢, 開頭我地比左RM20, 佢會包一張5R照片, 都影得好靚下, 之後用我地自己相機影左好多相

後來我地又再同D雀雀玩又再影相, 佢就話RM20不包括再玩再影, 於是我同佢講價又比多RM5

總共RM25, 大概HK$57

我地呢D平民邊有資格響朵, 點同荃灣古天樂!

原帖由 啤梨 於 2009-6-25 14:06 發表
靚女~你又去玩~ 真幸福

好羨慕呀!

妳個個星期一家大細同D雀雀&好朋友有唔同嘅精彩節目, 先至係羨慕死人呀!

原帖由 cash 於 2009-6-25 18:46 發表
超想去

吉隆坡除了雀鳥公園, 仲可以去睇螢火蟲, 都值得去下!

原帖由 Empire 於 2009-6-25 00:51 發表
HK$90位, 唔貴!

我都覺得幾抵玩!

原帖由 towins 於 2009-6-24 22:32 發表
的公仔劲可爱啊

係呀!仲有好多其他款, 連lovebird都有, 不過我冇買