返回列表 發帖
如果改為7月26日, 我(共2位)就不能來了.....

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-17 15:47 發表

你話樹樹各委員幾勞心勞力呢,真係讚得少呀!!!!!

年費不夠運作要出声呀,千其唔好要你們倒貼,出心出力仲未夠!

啤梨真係勞心勞力架~

原帖由 tangpf0809 於 2009-7-17 15:27 發表
還掂室內舉行, 話知佢8號風球, 至多唔帶雀雀, 而家好多人打風都照出街唱k啦!

只係8號風球無交通工具呀~

原帖由 paladin 於 2009-7-17 15:29 發表
等左好耐啦  
唔通連個天都唔鍾意我
改遲一個星期我去唔到,人在泰國中.......
我重安排左記者訪問會長架>.

訪問埋我丫唔該~(講下笑~唔好介意)

如果改為 7/26, 我 2 位便不能出席了.

好失望呀,剛剛睇新聞都話會吹到正香港。 如果改07/26我就不能出席
其實難為了主席,啤梨,OnOn等,改黎改去,又要打電話俾我地,雖然今次出席唔到,但都想向你地幾位講聲唔該晒。
Popeye + 光頭仔 (黃化雞尾女) - 08年3月
毛毛 (灰雞尾仔) - 08年10月
草餅 (綠和尚女) - 08年11月
綠茶 (綠和尚仔) - 09年7月

星期日改做一齊番教會祈禱希望下星期日唔好打風~

玩完啦~咁講法一定要改下星期日都得啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

今日真係辛苦啤梨同carmen, 續個call.  因為工作煩忙, 未能幫忙. 辛苦晒

今日中午已經再與餐廳聯絡, 希望佢比多一日時間我地睇定D個風向, 因為大家都好想繼續, 唔想改期, 但我地亦要顧及各會員之安全.

經再三商議後, 餐廳可以比多日時間, 最遲明早九時前決定是否改期, 由於天文台會在早上8:00 update有關預報,

雖然有90%機會改期, 但我地抱着, 希望在明天的想法, 戰爭到最後一秒才放棄。

一切要看今晚風速 .

明早九時通知大家.
ONON

已經一號風球。
Popeye + 光頭仔 (黃化雞尾女) - 08年3月
毛毛 (灰雞尾仔) - 08年10月
草餅 (綠和尚女) - 08年11月
綠茶 (綠和尚仔) - 09年7月

最憎星期六下午開始三號風球, 星期日去到八號, 到星期一朝早又落哂, 最衰就係呢d 颱風
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

依家改下星期日~~~咁pm有位嗎????我想轉pm~~~

7月26日都可以, 2位下午. 謝謝
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

726 will be ok for me and my brother.
It's easiler for me to arrange during summer vacation.

唔該晒CARMEN, 辛苦你們又要打電話給我們安排改期,
我們五個人改期都冇問題,麻煩晒,
重以為今次在室內聚會,不怕落大雨,點知打風,唉!

近期天氣真難攪,
要大家掃興,
又要各管理員辛苦為我地安排,
真係好多謝各要員出咁多力,又booking場地又聯絡,事前功夫真不少呢,
其實,最緊要係有得玩又安全,
如改期至726既,預我2位下午既,唔該哂!!

今日收到啤梨電話,唔該晒…
(我第一次無聽到,miss call,好彩啤梨再打比我咋!!)
改日子我無問題,ok架!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

唔該晒一班籌委, 又要聯絡, 又要安排各項事宜, 辛苦晒!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

大家快表態~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909