返回列表 發帖

719照片Fixed..(呢世都唔用samsung D LCD mon)

頭先upload完726 D 相. 街姐話太光 o下..????
跟住去佢個samsung 22" lcd tv 一睇 光到爆...
心知不妙 .
折回花果山一睇.. 正常喎....跟住一開舊post....
.D相黑過MJ....
事原725打風入水...花果山個50"plasma入哂水.立即用部samsung 22" lcd tv 頂住先.
點知唔記得cal mon.... +:不可能=+:
光到= +3EV..+:不可能=+:
所以所有719D相全部暗都變光哂 .正常變太光.+:不可能=+: 頂......
所以719D相全部比我打暗哂
而家先知,不便之處敬請原諒

好深奧
不過我覺得你好專業
家姐知你咁夜都唔訓會鬧你架
By ccym

好好多
唔該晒你幫我個女pinko照左禁多相!! THX!!!

張張相都好靚呀,
尤其係尾4果張,
影到隻鸚鵡好似攝影師咁

原帖由 ccyorz 於 2009-7-27 04:30 發表
好深奧
不過我覺得你好專業
家姐知你咁夜都唔訓會鬧你架
By ccym

其實好簡單~太陽發出正離子反影在地球~而相機的設計偏向負離子立米太空慧星導向航天核能反地心吸力原子爆發力量~
道理就係咁簡單~我一睇就明~好普通常識黎~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-27 11:52 發表

其實好簡單~太陽發出正離子反影在地球~而相機的設計偏向負離子立米太空慧星導向航天核能反地心吸力原子爆發力量~
道理就係咁簡單~我一睇就明~好普通常識黎~

哦 原來就係咁簡單
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2009-7-27 13:08 發表

哦 原來就係咁簡單
By ccym

佢講咁多專業名詞你都唔明~經我解釋一睇就明~ 以後煲飯都記得落d宇宙負離子立米靜電抗原體~可以增強人類基本抗衰老反原子物理推動氣象e源體~防治h1n1反動力裝置~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

成日都俾會長D POST 笑死
佢可以成日諗到咁多D專有名詞~應該出番本荃灣古天樂寫真+潮語散文集LA

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-27 09:29 發表
好好多
唔該晒你幫我個女pinko照左禁多相!! THX!!!

你隻Pinko特別影得靚!
我隻囝囝就好細胆,少少事就跳飛!
同其他雀又唔夾! 好吃力!