返回列表 發帖

灰鸚入波仔

原來灰鸚都做到呢個動作...........

[youtube]Xub4FinGnnk&NR=1[/youtube]
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

唔出奇....
佢地吟smart......
個架好正wow.....
好diy......
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

唔出奇....
佢地吟smart......
個架好正wow.....
好diy......
Cozzy 發表於 2010-6-22 00:18

我只係見到d灰鸚會將所有嘢"碎屍萬段" ja! 波~一上手就入口變成碎片啦!
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

係wow,點解佢係深灰鸚,但係紅尾???
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

係wow,點解佢係深灰鸚,但係紅尾???
Cozzy 發表於 2010-6-22 00:34

係wow! 唔通佢係mix 嘅?
淺灰鸚 =晴晴, 女

好叻呀,點解會肯玩波架?
我隻衰仔一比野佢淨係識得咬,咬,咬…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

好叻呀,點解會肯玩波架?
我隻衰仔一比野佢淨係識得咬,咬,咬…
mmchu 發表於 2010-6-22 00:38

我嗰兩個咪又係!只視破壞 為娛樂
淺灰鸚 =晴晴, 女

番薯.....好似都識識地......
我係永恆的新手

番薯.....好似都識識地......
Cozzy 發表於 2010-6-22 00:43

番薯.....近得v仔多
淺灰鸚 =晴晴, 女

下次一齊曬雀一齊玩下...
我係永恆的新手

超好玩..........

超勁....佩服
現有
藍頭亞馬遜*1
lovebird*4
塞內*1
雞尾*1

Smart boy