返回列表 發帖

我家小塞

初步訓練成果

Target, 握手
http://www.youtube.com/watch?v=6pHmpCqKV_0&NR=1

Wing
http://www.youtube.com/watch?v=eF2v298svxk

好叻
佢幾大?
我BoBo唔鍾意開翼只比我"R"跟住會(係奸笑)

2# shairley

十一個月大..

WING......做得好好....
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

好叻

WING......做得好好....
Cozzy 發表於 2010-6-24 19:21

近期做wing 時會"hello"埋...需要努力訓練分開番
開飯啦~ 有雞, 有塞

好叻呀
我想知點可以將兩個溝埋左一齊ge動作分番開呢?
爆谷將?hello?(wave leg)同開翼溝埋一齊做。我唔知點教佢分番開。

好叻呀
我想知點可以將兩個溝埋左一齊ge動作分番開呢?
爆谷將?hello?(wave leg)同開翼溝埋一齊做。我唔知點教佢分番開。
爆谷 發表於 2010-6-25 15:17

我相信係當我隻小塞 wing 同hello一齊做時我不給任何獎勵或反應, 繼續只有單做wing時給獎, 單講hello時給獎, 耐D佢應該會明番一樣還一樣
開飯啦~ 有雞, 有塞

我相信係當我隻小塞 wing 同hello一齊做時我不給任何獎勵或反應, 繼續只有單做wing時給獎, 單講hello時給獎, 耐D佢應該會明番一樣還一樣
華特拉馬 發表於 25-6-2010 16:39

正確

佢叫咩名?  好醒目!
ONON

正確

佢叫咩名?  好醒目!
OnOn 發表於 2010-6-26 00:11

佢名叫小塞
開飯啦~ 有雞, 有塞

佢名叫小塞
華特拉馬 發表於 26-6-2010 09:29

Thanks