返回列表 發帖

天文台的一天

天文台的一天

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

幫你搬去"鸚鵡人旅遊區"
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

去工作定去參觀?  你時常去D咁特別嘅地方, 不如請我做你助手, 等我可以蚊衫尾跟埋去

去參觀,特別嘅我去特別地方,

天文台的一天

tsw 發表於 2010-7-9 19:16

天文台又關你事? 送d 虫虫、飛蛾上火星?
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

返屋企,我外太空來呀!
馬會都去呀!

返屋企,我外太空來呀!
馬會都去呀!
tsw 發表於 2010-7-9 23:40

係wor! 馬會又關外太空來客咩事?
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

草皮

草皮
tsw 發表於 2010-7-9 23:48

咁挪亞方舟果次又關外太空來客咩事?  放白鴿?
淺灰鸚 =晴晴, 女

挪亞方舟果次關...........基督教事(我信基督教)

挪亞方舟果次關...........基督教事(我信基督教)
tsw 發表於 2010-7-10 00:03

最近睇恩雨之聲講挪亞方舟~感覺好神奇~
一個只有聖經提及的故事主角~
由一個不是國家的小島~香港~裡面一個不知名的人發現~帶同一班不知名的攝製隊~加一個弱質女藝人爬上雪山做主持~告訴世人~挪亞方舟的發現~天國已臨近!
令我想到....
耶穌~一個主宰~生在一個不知名小鎮~連出生的地方也沒有~要流落在馬糟~由幾個賢士發現~告訴世人~天上的君王已出現~天國已臨近!
淺灰鸚 =晴晴, 女

故事,只係故事,我只係覺得信什嘟好,最重要做好人,唔好立壞心腸,雖然有時會好人難做,
只要做到害人之心不可有,防人之心不可無!
小心立壞心腸D人!這個世界壌人多,總之小心D!
我都係

你幾時去架-天文台?

天文台, 未去過.
是否開放給公眾?
ONON

天文台, 未去過.
是否開放給公眾?
OnOn 發表於 2010-8-4 00:28

係,但要團體報名

天文台, 未去過.
是否開放給公眾?
OnOn 發表於 2010-8-4 00:28

下次樹樹活動 tsw做導遊帶大家去tsw屋企!  (上太空!)
淺灰鸚 =晴晴, 女

下次樹樹活動BoBo做導遊去食小麥草