返回列表 發帖

dream (half) come true

wow........正
平平地臺北動物園都有.....可以 dream come ture
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

仔仔得嘗所願
LEE 度係邊個動物園呀?
好靚喎!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

仔仔得嘗所願
LEE 度係邊個動物園呀?
好靚喎!
YVONNE 發表於 29-7-2010 23:49

Hokkaido - Noboribetsu - Marine Park (NIXE)
ONON

登別…會唔會去埋旭川旭山動物園?
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

玩開心D, 影多D相, 等大家望梅止渴!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

登別…會唔會去埋旭川旭山動物園?
mmchu 發表於 30-7-2010 00:01

Was there yesterday.
ONON

Was there yesterday.
OnOn 發表於 2010-7-30 00:03

嘩,兩個都去晒,
你囝囝應該好開心啦…

好可愛呀!

第一次見帝王企鵝站在石屎路上, 感覺好攪笑!

靚相

Very nice~
Onon, 我都去過呢個公園呀,不過啲企鵝唔比摸 呢個公園有條翻車魚,好少水族館養架,有冇睇呀?

實在佢地怕唔怕熱既呢?
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

可愛~~~~~~
引到我好想旅行tim~~

wow........正
平平地臺北動物園都有.....可以 dream come ture
Cozzy 發表於 29-7-2010 23:41

Really?  是否亦是企鵝巡遊?
ONON

嘩,兩個都去晒,
你囝囝應該好開心啦…
mmchu 發表於 30-7-2010 00:04

No la... 因為只係 dream (half) come true.
佢要抱企鵝影相

所以有機會要到掛川一遊.
ONON

Very nice~
Onon, 我都去過呢個公園呀,不過啲企鵝唔比摸 呢個公園有條翻車魚,好少水族館養架,有冇睇呀?
cheerios 發表於 31-7-2010 01:06

無翻車魚喎 ...........可能已經
ONON

實在佢地怕唔怕熱既呢?
sesese 發表於 31-7-2010 12:57

佢地有水游同空調房嫁
ONON

可愛~~~~~~
引到我好想旅行tim~~
layer 發表於 2-8-2010 22:56

去啦! 去啦!
ONON

No la... 因為只係 dream (half) come true.
佢要抱企鵝影相

OnOn 發表於 2010-8-4 00:22

Best mom

佢要抱企鵝影相

OnOn 發表於 2010-8-4 00:22

無問題丫,咪plan冬天再去一次,
可以東京加北海道,
又可以抱企鵝,又可以睇雪地巡遊,
go go go…