返回列表 發帖

年幾前北海道之旅,好多動物

樹樹人人都鍾意動物,去旅行都掛住睇動物,等我都分享下
呢個trip, 總共去左4個睇動物嘅地方.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Penguin baby

Edward 發表於 2010-8-2 17:33

yup yup~ 原來BB大隻過成鳥好多~

Edward 發表於 2010-8-2 17:33

How's your trip?

How's your trip?
cheerios 發表於 2010-8-2 17:41

ok, 但無你睇到咁多動物

....................

企鵝~~~~~~~~~~

企鵝~~~~~~~~~~
layer 發表於 2010-8-2 20:18

有妳鍾意嘅迷你貓頭鷹

有妳鍾意嘅迷你貓頭鷹
cheerios 發表於 2010-8-2 21:16

仲有企鵝~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

好精彩呀! 謝謝分享, 原來有咁多動物係唔怕雪嘅

係雪中睇動物真係好正呀~~
北海道真係一個好地方~!!

可唔可以分享下係邊4個地方睇到哩D動物呀??
玫瑰葵花 ENVY仔

係雪中睇動物真係好正呀~~
北海道真係一個好地方~!!

可唔可以分享下係邊4個地方睇到哩D動物呀??
mavisweet 發表於 2010-8-2 23:29

1. 登別熊牧場
2. 登別海洋公園
3. Sapporo Hukurou To Kitakitsuneno Mori
4. 仲有一個唔記得名,不過係 3 隔離

冬天去好好玩~ 不過如果未揸過雪地要特別小心
租車公司個日本妹話冬天好多台灣/香港遊客抄車

北海道真係好吸引!
謝謝分享!
等十二月, 如果抽到時間, 我要帶屋企人一齊去!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

我年頭都去左轉北海道,
本來諗住去破冰,
點知無冰破,
我要再去……
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

1. 登別熊牧場
2. 登別海洋公園
3. Sapporo Hukurou To Kitakitsuneno Mori
4. 仲有一個唔記得名,不過係 3 隔離

冬天去好好玩~ 不過如果未揸過雪地要特別小心
租車公司個日本妹話冬天好 ...
cheerios 發表於 3-8-2010 23:16

冬天配動物, 好正! 我覺得D狐狸好靚
第三個是否在札幌市旁那個? 我地今次無去, 只到咗 1. 2. 加旭山動物園.

今次選擇夏天去, 就係驚冬天危險

但原來夏天都有危險  過兩日無咁忙先post.
ONON

冬天配動物, 好正! 我覺得D狐狸好靚
第三個是否在札幌市旁那個? 我地今次無去, 只到咗 1. 2. 加旭山動物園.

OnOn 發表於 2010-8-4 00:15

啲狐狸有啲驚人ga~
Not 札幌, 喺定山溪附近~~

好彩有你d 紅色箭咀, 唔係都無留意袋鼠個袋入面有隻鼠
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝