返回列表 發帖
我從來未見過hello仔咁跳
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

我從來未見過hello仔咁跳
ching924 發表於 2010-8-12 01:54

唔係每一種鸚鵡都會跳......會跳的都好貴ga
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

really.....................

Cozzy 發表於 2010-8-12 08:57

彩鳳都愛跳、跳、跳
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

彩鳳都愛跳、跳、跳
BoBoBoBo 發表於 2010-8-12 14:02

唔係wow...佢地係飛飛飛.....之後行行行......
我果雙都唔跳
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

唔係wow...佢地係飛飛飛.....之後行行行......
我果雙都唔跳
Cozzy 發表於 2010-8-12 17:18

我妹妹有兩隻彩鳳,在cage裡飛飛飛、跳跳跳...唔行ga!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

Cozzy 發表於 2010-8-12 08:57

我覺得好怪

我覺得好怪
tsw 發表於 2010-8-12 19:11

v仔唔會hop只係會roll~~~
我係永恆的新手