返回列表 發帖

有隻雞

[youtube]PwXzBO__yC4&feature=related[/youtube]

呢隻雞好貴
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

屋企有佢就.................
ONON

雞叫
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

孟母三遷係有原因ga. . .
因為住係雞舍旁邊就會咁. . .

雞叫

嘈死人咩...

我幾年前養過一隻橙葵,時時學鷄叫,同這隻叫聲一樣,

隔鄰左右問我是否養咗隻鷄呀,

日日咁叫真係大鑊
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

日日咁叫真係大鑊
sesese 發表於 2010-10-13 14:11

有個24小時鬧鍾,唔錯ar!

真喺一模一樣

孟母三遷係有原因ga. . .
因為住係雞舍旁邊就會咁. . .
layer 發表於 2010-10-5 20:08

.

要louisa上身先攪得掂............
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

要louisa上身先攪得掂............
yimaggie 發表於 2012-1-23 01:51

係咪講緊我呀?

係咪講緊我呀?
louisa20047 發表於 2012-1-23 12:28

你話愈嘈愈容易瞓嘛 其實我都係ga... 瞓左係乜野都聽唔到
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

你話愈嘈愈容易瞓嘛 其實我都係ga... 瞓左係乜野都聽唔到
yimaggie 發表於 2012-1-23 23:17

原來係講里樣野