返回列表 發帖

‎20101003 六角石柱群、海蝕洞、九針群島獵奇

等人...... 亂拍~~~

一見到隻船.......唔係化~~~ 飛鷹揾隻咁嘅船黎接我地去玩??!@#$!! 飛鷹号喎!!!

呢隻船至真...

大象吸水

睡死一邊!!!

吊鈡洞

回音洞

飛鷹隻眼肯定好好, 黎遠就話對面有三点式鬼妹! 特貼相為証!!!

唔知係乜鸚鵡~~

一班死蛇爛鱔~~~

晚飯...

学飛鸚講.....呢个旅程一定要去,唔去係你嘅損失!!!   

d 相好靚,睇到嘩嘩聲!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

嘩嘩聲 x 2

嘩嘩...................嘩x100

D相好靚, 唔該晒TEDDY!

最鐘意"一班死蛇爛鱔"果張

多謝TEDDY~你映D相好靚呀~~~~!!

魚眼鏡好正!!!
玫瑰葵花 ENVY仔

靚相 + 值得去
ONON

途中遇到偷渡客...

其中一人手持 NEX ....

給一班戈獨木舟的入境處人員追捕...

更出動警犬揖捕偷渡客...

一隻唔夠....兩隻....均持有武器
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

途中遇到偷渡客...
BoBoBoBo 發表於 2010-10-4 22:54

35x zoom, 果然唔錯喎!

carolee 發表於 2010-10-4 22:59

e 然好傻瓜!
淺灰鸚 =晴晴, 女

carolee 發表於 2010-10-4 22:59

Canon SX30IS ?

thank you teddy......我最鐘意晚飯和死蛇爛鱔2張

Canon SX30IS ?
Edward 發表於 2010-10-5 11:51

Yes! 傻瓜還是用傻瓜機較適合!
淺灰鸚 =晴晴, 女

死蛇爛鱔實在係太正喇, 無一個人望鏡頭~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

係私人參加發x行果d本港一日遊~完全同鸚鵡樹無關~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

D相好靚, 唔該晒TEDDY!

最鐘意"一班死蛇爛鱔"果張
carolee 發表於 4-10-2010 20:04

x 2
OnOn, 其實果日有好多人頂唔順係隻船度嘔, 所以去之前要有心理準備.

我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)