返回列表 發帖
原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-5 12:17 發表
彩鳳都有識講野

原帖由 車輪手 於 2008-8-5 14:34 發表

唔係話?打死我都唔信!

唔出奇wor

睇睇下我重以為係假既添呀

好得意呀,佢驚個電話,想兇佢
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

原帖由 車輪手 於 2008-8-5 12:11 發表
完來環頸識講野嘅!講嘢仲超叻

當然唔可以同灰鸚、黃頸嚟比,但係,幾舊水,識講幾拾句,係未超叻。乜你未聽過環頸講嘢咩?

音樂同舞姿都好.....正!
ONON

好過引牙 你點教佢嫁?

笑死!點解佢咁叻!咁得意!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

原帖由 fck1955 於 2008-8-5 22:34 發表

當然唔可以同灰鸚、黃頸嚟比,但係,幾舊水,識講幾拾句,係未超叻。乜你未聽過環頸講嘢咩?

環頸講嘢我信但彩鳳我點都唔信!
我有一隻灰鸚叫祥仔、一對雞尾、兩隻雞尾兄妹:(大眼仔,大眼妹)

[youtube]LSeIDYFDv3E&feature=related[/youtube]
[youtube]wUy6-1pTqhw&feature=related[/youtube]
唔係隻隻都得!

我都睇過,佩音、、、、、佩服佩服
我有一隻灰鸚叫祥仔、一對雞尾、兩隻雞尾兄妹:(大眼仔,大眼妹)

very interesting

原帖由 車輪手 於 2008-8-8 11:09 發表
我都睇過,佩音、、、、、佩服佩服

配音!  你真係典型XX人,成日懷疑人家老外造假,得閑跳出o黎,眼光放遠點吧!

原帖由 sonic 於 2008-8-8 17:11 發表

配音!  你真係典型XX人,成日懷疑人家老外造假,得閑跳出o黎,眼光放遠點吧!

我都養過隻LB識講哈嘮

原帖由 sonic 於 2008-8-8 00:55 發表
LSeIDYFDv3E&feature=related
wUy6-1pTqhw&feature=related
唔係隻隻都得!

驚得我牙仰以為個光頭係你 (講笑)
的確好利害
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

真係好犀利呀...

原帖由 小新 於 2008-8-26 16:14 發表
真系好可爱啊,请问知唔知背景音乐叫咩名?

背景音乐叫...........『特別音乐』

回復 38# 的帖子

真係好特別哦