返回列表 發帖

《凱克成長日誌》試貼

見大家貼得咁開心,我也來貼貼!
八月大左右開始換毛。
同場加插一幅大頭灰鸚!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

換完毛靚哂

第一張好得意
BB爸爸(肥豪)

哈佬哈佬,大家做個好朋友。

我又貼
大家好
三歲xxx大
ONON

原帖由 Zeta 於 2008-8-12 00:01 發表
哈佬哈佬,大家做個好朋友。

呵!呵!你隻黑頭左右逢源!係唔係跟你學嫁?

原帖由 OnOn 於 2008-8-12 00:05 發表
我又貼
大家好

大師兄「小卡比」,是我家家學習對象!

即影即貼
大家好我新黎架,大家做好朋友啦
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

Hello 小忌廉,做個好朋友!

原帖由 BB仔 於 12-8-2008 00:20 發表
即影即貼
大家好我新黎架,大家做好朋友啦

佢好似個波, 好cute.
ONON

原帖由 sonic 於 12-8-2008 00:17 發表

大師兄「小卡比」,是我家家學習對象!

哈哈「小卡比」老啦,做咗大師兄添 , 多謝比面.

係喎! 重差一隻... Sandra 去咗邊?
ONON

好多凯克好得意呀~

Ha!!ha!!!My new job is very busy......
BB仔 got a 凯克????? I remember the day we meet at Yuen Long, you looked like my BB very much.....
Hello 小忌廉......
轉車轉工轉會轉校,到站你已幾歲!

新屈起既原來係黑頭凱克幫,人數都唔小,我們金剛幫都要小心,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

No Worry! 金剛幫 already have new member Wolfdog321. Her 金剛 will coming soon.
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com