返回列表 發帖

我地幾時可以有哩種活動-放飛

我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

好正呀 , 成班1齊飛好開心

好正呀 , 成班1齊飛好開心
小草妹 發表於 2010-12-19 14:39

你快D約大師一齊放太陽
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

你快D約大師一齊放太陽
Cozzy 發表於 2010-12-19 14:42

放毒就真

你快D約大師一齊放太陽
Cozzy 發表於 2010-12-19 14:42

好呀!

好呀!
tsw 發表於 2010-12-19 15:16

大仙話好啊...去大仙屋企探下細雞 順便放飛

大仙話好啊...去大仙屋企探下細雞 順便放飛
養鳥新丁 發表於 2010-12-19 15:19

去揾大師放太陽

去揾大師放太陽
tsw 發表於 2010-12-19 15:26

楚師好似出左去督波波

最大機會係室內運動場,如果人哋肯租比你.....

我諗我d雀會飛左上d光管/鐵到唔識飛返落黎
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

係運動場屙到周圍都係屎

我諗我d雀會飛左上d光管/鐵到唔識飛返落黎
ching924 發表於 2010-12-20 19:26

我果D已經學左係上面飛落黎
我係永恆的新手

見到都覺得開心呀.....................

good for training in nice environment for parrot free flying.

揾日搵個無甘多光管/鐵之類d可以ge室內場一齊放飛啦

要有這麼大的地方才能放飛.

我諗訓練咗好耐,勁!