返回列表 發帖

黑葵的保育

我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

好毒

我鍾意呢種多D

[youtube]2MIoXh_ORMw&feature=related[/youtube]

放毒大會

我鍾意呢種多D

2MIoXh_ORMw&feature=related
tsw 發表於 2010-12-19 15:48

你快D買LA.....哩種好易揾到
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

Cozzy 發表於 2010-12-19 16:06

買啦 買啦
大仙快d買

Cozzy 發表於 2010-12-19 16:06

我非常非常之

買啦 買啦
大仙快d買
養鳥新丁 發表於 2010-12-19 16:09

[img]http://i967.photobucket.com/albums/ae154/ultramanyh2/Emotion_HaStars_Gama/140.gifhttp://i967.photobucket.com/albu ... aStars_Gama/140.gif[/img]
tsw 發表於 2010-12-19 16:37

一黑一白先好啊..有陰有陽...有柔有剛

一黑一白先好啊..有陰有陽...有柔有剛
養鳥新丁 發表於 2010-12-19 16:42

一高手一新手,大師加新丁

一高手一新手,大師加新丁
tsw 發表於 2010-12-19 16:45

怎麼可以相提並論啊

黑色的是不是叩棕櫚鸚鵡?我都好中意呀,其實有無得買的????

黑色的是不是叩棕櫚鸚鵡?我都好中意呀,其實有無得買的????
vanessachan 發表於 2010-12-19 17:57

棕櫚葵花鸚鵡...
係其中一種黑色的葵花鸚鵡,美國有得賣大約US$12,000...
香港最近都唔見有.....
我相信係原意比錢雀店係有辦法的....
我係永恆的新手

棕櫚葵花鸚鵡...
係其中一種黑色的葵花鸚鵡,美國有得賣大約US$12,000...
香港最近都唔見有.....
我相信係原意比錢雀店係有辦法的....
Cozzy 發表於 2010-12-19 18:20

........

........
養鳥新丁 發表於 2010-12-19 18:25

錢可以搵,重點係佢地十分珍貴
我係永恆的新手

13# Cozzy

[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

facebook:carmenwong423@hotmail.com

Poison but