返回列表 發帖

Yilan, Taiwan

仲乜得一張相咁小嘅?

點解次次都淨係影Sean咁偏心~

仲乜得一張相咁小嘅?
carolee 發表於 28-12-2010 00:24

will have more.... when we come back
ONON

點解次次都淨係影Sean咁偏心~
cheerios 發表於 28-12-2010 02:19

Hey!  Only three of us this time
ONON

will have more.... when we come back
OnOn 發表於 2010-12-29 08:14

玩到2011?   玩得開心d
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

多謝分享!

台灣係我其中鍾意到的地方,
風土人情都好好!
D野左好食,字又睇得明.
每次問路唔會遇上白眼,
俾面口你睇,仲慌死你唔識去..真係好熱情!
有一年去台灣影結婚相,想順便去台中,
但怕有地震,始終無去到!

BTW,我都好想去台灣踩下單車,
果邊概單車徑好完善下.
去到環台就一流!

p.s 祝你們旅途愉快!

果邊概單車徑好完善下.
去到環台就一流!

coletrain 發表於 2010-12-29 11:48

我都想去踩下
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我都想去踩下
Cozzy 發表於 2010-12-30 01:23

係呀!...見到有港人個blog講去環台,
唔洗帶自已車去,台灣有車租,
giant鋁架好新but件就麻麻!
佢地話從單車店出車後幾個鐘,D件出左問題又唔識修理.
跟主call番去車店求救,老闆竟然駕車去到現場支援.
但整唔到,即時換過架車俾佢地!
咁概服務真係無得頂!
係中途,D鄉村居民又好人!
又offer食,又offer住!
不過要同D大貨車爭路好危險!
環完台後,還番架單車比車店就可以走人!
乾手爭腳!

果邊概單車徑好完善下.
去到環台就一流!

coletrain 發表於 29-12-2010 11:48

短程就OK!  環台就要等D後生玩啦!
ONON

多謝分享!

台灣係我其中鍾意到的地方,
風土人情都好好!
D野左好食,字又睇得明.
每次問路唔會遇上白眼,
俾面口你睇,仲慌死你唔識去..真係好熱情!
有一年去台灣影結婚相,想順便去台中,
但怕有地震,始終無去到 ...
coletrain 發表於 29-12-2010 11:45

我都有同感
ONON

玩到2011?   玩得開心d
BoBoBoBo 發表於 29-12-2010 08:16

我都想, 不過個仔放假後要考試, 去個短程.
留番兩日溫下書
ONON