返回列表 發帖

雀雀新年都有街去

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

facebook:carmenwong423@hotmail.com

靚人,美女,靚雀,乖乖狗狗

靚人,美女,靚雀http://www.dsw8.cn/d/file/gaoxia ... 56c0310b0f086cff1c0 ...
tsw 發表於 2011-2-6 00:06

[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

facebook:carmenwong423@hotmail.com

烏龍署真係烏烏龍鹿角蕨寫鹿角芒專業啲啦!

鹿角蕨學名Platycerium bifurcatum,英文名Stag's Horn Fern,英文名 Elkhorn Fern是水龍骨科鹿角蕨屬附生形氣生植物,又名糜角蕨、蝙蝠蕨、鹿角山草,原產全球熱帶、亞熱帶,是觀葉植物,葉背能生長孢子囊群,懸垂似鹿角,披覆柔毛,不開花。

鹿角蕨有二十幾品種,如:鹿角蕨、南洋鹿角蕨、大鹿角蕨、非洲鹿角蕨、帝王鹿角蕨、長葉鹿角蕨、垂葉鹿角蕨、魚尾鹿角蕨、女王鹿角蕨、皇冠鹿角蕨..等。

carmen妺妺係便到影架,有時間小丙佢

咁似西貢場?

http://forum.parrot-tree.com/attachments/forumid_12/1102052337d2dab6314b404a8e.jpg.thumb.jpg

烏龍署真係烏烏龍鹿角蕨寫鹿角芒專業啲啦!ht ...
tsw 發表於 2011-2-6 08:42

我在獅子會影的
[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

我在獅子會影的
carmenwong 發表於 2011-2-6 09:57

真係個到。要搵北港D人睇睇。

西貢北港~傳聞好多靚女住~我有時經過特意睇下~幾次都剛好有靚女行出黎~唔知可以搵人查証一下嗎?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909