返回列表 發帖
wolfdog321 d相很詳細呀! 雖然我沒去, 但都感受到大家玩得很HAPPY。
下次我一定跟大家去玩的, 記住叫我呀!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 大M 於 2008-8-18 22:34 發表
wolfdog321 d相很詳細呀! 雖然我沒去, 但都感受到大家玩得很HAPPY。
下次我一定跟大家去玩的, 記住叫我呀!

下次去你度啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

嘩你影咗多呀,我都好想同隻黑狗狗玩架,但最後都冇去,只同式仔玩咗咋,
你o地夜晚去咗玩羊呀,好正喎
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

哦!你地去買羊都唔單声,到我走嘞先話去睇羊,等我冇得玩。

買羊好好玩,(唔知犯法嗎)不過唔關我事,我冇買,唔好拉我,
個呀伯講到全港d羊都係佢賣既,講到每日好多人買羊,唔憂賣咁,我同亞伯講,都唔覺有人幫親,7月唔通咁猛 ,
佢扮晒人來人往,好忙咁,其實鬼影唔多隻,(香港地一日有幾多人買羊呀)
最後賣左一隻公羊bb,一隻懷了孕的母羊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

唔好話你,就連我係度住咁耐都冇乜見過有人黎幫襯過
個隻大肚羊仲係要未成年少女黎,係唔係生古脹扮大肚架
四個月後唔生就去踢佢竇,你地都要黎幫拖架

我怕好難過到冬天

點解過唔到冬天??
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

支竹羊腩煲

車車車 ..................
BB羊腩可能好食D~
唔知隻B幾時出世~
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

回復 22# 的帖子

Ok! 無問題! 但要最快等到秋天先得, 天台現在熱到飛起。
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

預我–份

大m下次一定殺去你間豪宅,
bb仔因隻狗狗好似我以前果隻狗朋友所以成日去搵佢, 我都怕唔好意示! 雀聚冇啦啦去左玩狗!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

[quote]原帖由 大M 於 2008-8-19 00:27 發表
Ok! 無問題! 但要最快等到秋天先得, 天台現在熱到飛起。 [/quot

好呀,冬天到時我地又bbq
我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

原帖由 心雨 於 2008-8-18 23:56 發表
車車車 ..................
BB羊腩可能好食D~
唔知隻B幾時出世~

一出世即食,包嫩滑

錯過咗!
睇倒D相已經好開心,
重有個綠色大草原, 環境好正,
下次一定要去
ONON

講甘耐隻羊去左邊....

[quote]原帖由 OnOn 於 2008-8-21 17:34 發表
錯過

[quote]原帖由 OnOn 於 2008-8-21 17:34 發表
錯過
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!