返回列表 發帖

灰鸚~~~情人節快樂

情人節快樂

I Love you!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

好溫馨 情人節快樂
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

情人節快樂

I Love you!
BoBoBoBo 發表於 2011-2-14 17:46

晴晴成頸都係 love bite marks

寶寶 說:晴晴
曾幾何時傻痴痴;日夜跟隨妳蹤跡
凝望許久妳示意;天仙能否愛傻子

相識翌日漸著迷;我意堅定無人比
將妳灌醉情成詩;願妳珍惜我心意

夜夢與妳輕私怡;言無止盡不停熄
天荒地老想念妳;海枯石爛保護妳

依人明否我心理;內心等待我願意
白色情人溫柔節;贈予心意我愛妳

晴晴平時好惡,今日彼寶寶咬頸, ~應節!

[quote]晴晴平時好惡,今日彼寶寶咬頸, ~應節!
Amazonshan 發表於 2011-2-14 20:15 [/quote
你真係好了解晴晴   今早......

踩住隻腳咬頭..

咬頸...

咬腳....

原本晴晴在籠內休息, 但寶寶將籠頂條毛巾掉開, 結果令晴晴發火....

在籠頂追逐了幾分鐘, 但寶寶完全無逃走的意思, 仲好似見可到晴晴生蝦咁跳好過癮添...
有時看事情真不能不看前文後理
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

深鸚、淺鸚、同心鸚,心心相印;
陰火、陽火、發曬火,處處交火。

踩住隻腳咬頭,真係避唔得遠,呢招真係絕.,哈哈,叻女.

深鸚、淺鸚、同心鸚,心心相印;
陰火、陽火、發曬火,處處交火。
tsw 發表於 2011-2-14 23:05

好文采!
淺灰鸚 =晴晴, 女

踩住隻腳咬頭,真係避唔得遠,呢招真係絕.,哈哈,叻女.
poppoptsui 發表於 2011-2-15 00:28

女人打架經常使用的無賴手段~扯頭髮 寶寶輕功了得無有怕..
淺灰鸚 =晴晴, 女

打者愛也形容晴晴寶寶最好不過,HAHA
不過第2張真係好SWEET
瘦猛猛灰鸚~樂樂

打者愛也形容晴晴寶寶最好不過,HAHA
不過第2張真係好SWEET
YEEYEE 發表於 2011-2-15 13:09

寶寶真係好鍚晴晴 ga , 通常R頭之後晴晴就會咪埋眼睡得好舒服 ,
寶寶d 手勢應該唔錯!
淺灰鸚 =晴晴, 女

千禧臨門心至愛
樂福降世貝兒

空萬里人清爽
喻賞千山心境寬

晴晴:你個死佬敢R痛我..就唔放過你

晴晴:你個死佬敢R痛我..就唔放過你
養鳥新丁 發表於 2011-2-15 20:54

笑左!
淺灰鸚 =晴晴, 女

千禧臨門心至愛
樂福降世寶貝兒

晴空萬里人清爽
喻賞千山心境寬

tsw 發表於 2011-2-15 20:52

點解病完變左古代詩人?
淺灰鸚 =晴晴, 女

情人節病壞咗個腦,變咗老............老詩人

積雨空林煙火遲,蒸藜炊黍餉東菑 。
漠漠水田飛白鷺,陰陰夏木囀黃鸝 。
山中習靜觀朝槿,松下清齋折露葵 。
野老與人爭席罷,海鷗何事更相疑 ?