返回列表 發帖

草泥馬/羊駝

日本 Hit 爆的旅遊熱點 「那須 Alpaca 牧場 」 ,零距離接觸草泥馬真身 「羊駝」
http://hk.travel.yahoo.com/article.html?aid=7099
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

我只係種意羊駝,別名為美洲駝或無峰駝
草泥馬就

網路十大神獸:草泥馬, 法克魷, 雅蠛蝶, 菊花蠶. 鶉鴿, 吉跋貓, 尾申鯨, 吟稻雁, 鸛狸猿, 達菲雞

網路十大神獸:草泥馬, 法克魷, 雅蠛蝶, 菊花蠶. 鶉鴿, 吉跋貓, 尾申鯨, 吟稻雁, 鸛狸猿, 達菲雞
tsw 發表於 2011-3-6 10:26

深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

BoBoBoBo 發表於 2011-3-6 13:08

全部都是粗口,大家唔好學,唔準用。

大仙一定經常講

大仙一定經常講
養鳥新丁 發表於 2011-3-6 16:09

成日對D多口新丁講

成日對D多口新丁講
tsw 發表於 2011-3-6 16:27

我對粗口免疫...由細到大經過長期艱苦訓練~

所以而家仲練成左講一句野十個字..有八個都係粗口

我對粗口免疫...由細到大經過長期艱苦訓練~

所以而家仲練成左講一句野十個字..有八個都係粗口
養鳥新丁 發表於 2011-3-6 16:44

出黎做嘢千奇唔好講出口,心講好啦!

出黎做嘢千奇唔好講出口,心講好啦!
tsw 發表於 2011-3-6 16:49

....當然