返回列表 發帖

313 BBQ - 幾張奇鸚相

今次影得超少, 所以只post得果幾張~

Sony

Nike (& Sony)

Sony (& Echo)

Phoenix

唔知乜名

怪獸

怪獸

怪獸
凱克Nico + 雞尾燒賣

仲有名

唔知乜名亞馬遜 D 眼捷毛好長呀~
Thanks Json!

怪獸真係好可愛,果日我同佢玩到唔捨得俾佢走
愛情鳥(7仔9仔)+黃化雞尾(大雞)+原灰(冬菇)+小達摩(Rocky)

謝謝分享

怪獸真係好可愛,果日我同佢玩到唔捨得俾佢走
lam_ot 發表於 2011-3-15 10:39

怪獸既post由蛋開始就一直有跟開, 所以果日特別想去見下佢同影下佢~

全是精選

影倒Phoenix個苦腦樣
ONON

幾張相但係好靚呀
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

J-SON 兄是 20 1.7嗎??
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

J-SON 兄是 20 1.7嗎??
Cozzy 發表於 2011-3-17 21:50

係用支20 1.7, 基本上我冇乜第二支鏡可以替換..

怪獸既post由蛋開始就一直有跟開, 所以果日特別想去見下佢同影下佢~
J-son 發表於 2011-3-16 23:43

睇番d post先知,原來怪獸就係床上出世果隻雞尾!!
愛情鳥(7仔9仔)+黃化雞尾(大雞)+原灰(冬菇)+小達摩(Rocky)

係用支20 1.7, 基本上我冇乜第二支鏡可以替換..
J-son 發表於 2011-3-18 16:45

好鏡一枝....我都心思思想買枝
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

葵花都特別喜歡托頭仔??
成日見襯托頭ge唔係葵花就係金剛
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

影到怪獸好靚仔呀

睇番d post先知,原來怪獸就係床上出世果隻雞尾!!
lam_ot 發表於 2011-3-18 16:51

無錯就係生左4粒, 床邊孚蛋, 兩粒孚唔出, 一隻孚出但踩死左, 得番一隻怪獸長大成功~

急!我隻雞尾女生咗: http://forum.parrot-tree.com/viewthread.php?tid=12691

諗番起怪獸就係床上出世都覺得好好笑