返回列表 發帖
我想住埋入個籠~得嗎
養鳥新丁 發表於 2011-4-11 22:01

要生蛋嫁喎

要生蛋嫁喎
louisa20047 發表於 2011-4-12 18:34

生蟲得唔得

我想住埋入個籠~得嗎
養鳥新丁 發表於 2011-4-11 22:01

你入去個籠住, d 鸚鵡在外面睇住你同你say "Hello ! Hello! "
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

你入去個籠住, d 鸚鵡在外面睇住你同你say "Hello ! Hello! "
BoBoBoBo 發表於 2011-4-12 20:47

幾好喎...每人有專人比野我食同幫我執屎

講得好

幾好喎...每人有專人比野我食同幫我執屎
養鳥新丁 發表於 2011-4-12 21:20

每月兩次   臭死你 ~~~
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

今日又出去曬太陽

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你好耐無更新啊~等到頸都長~
三隻都出曬毛~好可愛啊
會養大定係.....又要同佢地講拜拜?
我都養返鸚鵡啦~
http://forum.parrot-tree.com/vie ... &extra=page%3D1

恭喜世!我知道你養返雀,要同佢玩多D呀!

幾隻等到自己識食糧就講拜拜啦!

恭喜世!我知道你養返雀,要同佢玩多D呀!

幾隻等到自己識食糧就講拜拜啦!
Amazonshan 發表於 2011-4-23 00:14

佢黎左三日都未夠....仲係驚我~
我諗要比d時間佢

佢黎左三日都未夠....仲係驚我~
我諗要比d時間佢
養鳥新丁 發表於 2011-4-23 00:18

對雀和魚都一樣,手動作慢不要太快!

對雀和魚都一樣,手動作慢不要太快!
Amazonshan 發表於 2011-4-23 00:36

我會感動佢既

我會感動佢既
養鳥新丁 發表於 2011-4-23 00:52

用愛心

用愛心
Amazonshan 發表於 2011-4-23 00:57

我會令佢感受到主人既愛.....
不過我每日只係比"雞碎"咁多野佢食