返回列表 發帖
好似要向房屋署定屋村申請先得....
先可以貼係電梯大堂~若果可以貼係電梯大堂~
一定好大機會搵返....不過等得佢批都蚊訓了
養鳥新丁 發表於 2011-4-6 18:39

乜要申請

乜要申請
tsw 發表於 2011-4-6 18:48

乜都要申請架啦......好麻煩...
唯有偷偷地貼

102# 養鳥新丁
新丁,會罰款架﹗

102# 養鳥新丁
新丁,會罰款架﹗
真正 發表於 2011-4-6 19:01

無辦法之中既辦法黎....
貼街招都係想提高搵返既機會...希望有人執到/多d人幫手留意

新丁, 謝你的提醒(剛剛去貼了), 男友都說, 可能會因此多了好多白撞電話, 一有動靜, 要先知會,
同埋要2個人行動~

另外, 屋村真係好干淨KA......一張招貼都冇, 比人撕得一干二淨.....我諗我D告示唔洗到明日(村內),
可能已經88~~~

只不過唔想自己將來後悔, 所以有麥辦法, 都想試下......0

新丁, 謝你的提醒(剛剛去貼了), 男友都說, 可能會因此多了好多白撞電話, 一有動靜, 要先知會,
同埋要2個人行動~

另外, 屋村真係好干淨KA......一張招貼都冇, 比人撕得一干二淨.....我諗我D告示唔洗到明日(村內),
可能已經88~~~

只不過唔想自己將來後悔, 所以有麥辦法, 都想試下......0
chuiyee0307 發表於 2011-4-6 22:59

天明樓對開有個擺單車既地方....有冇貼?
公園啊伯捉棋...同啊嬸賭啤既地方最好都貼返張...
小朋友遊樂設施都可以貼既....當眼位置好快被撕走...
希望在明天

我都希望呢.....

我都希望呢.....
chuiyee0307 發表於 2011-4-6 23:20

奇蹟一定會出現!

暫時得1張街招比人撕左....其他仲係到.....希望有消息啦...

剛剛見到有POST, 有鳥友找到隻應該在4月2日走了出街的雞尾, 咁都被人找得番, 真是奇蹟來的!
如果LUX跟你是有緣的話, 你們一定可以再相會的!!

剛剛見到有POST, 有鳥友找到隻應該在4月2日走了出街的雞尾, 咁都被人找得番, 真是奇蹟來的!
如果LUX跟你是有緣的話, 你們一定可以再相會的!!
emily0317 發表於 2011-4-7 22:11

謝謝你.....

有修正資料嗎

有....

千祈唔好放棄