返回列表 發帖
點解呢隻野住個鸚鵡籠咁嘆? 俾主席d 金剛睇到, 要求以同樣比例做間新雀宅就麻須了!
BoBoBoBo 發表於 2011-4-9 13:07

我鍾意你既影容詞︰呢隻野!!哈哈!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

點解呢隻野住個鸚鵡籠咁嘆? 俾主席d 金剛睇到, 要求以同樣比例做間新雀宅就麻須了!
BoBoBoBo 發表於 2011-4-9 13:07

唔係鸚鵡籠~是爬虫箱~結構同鸚鵡籠完全唔同架~等於男人睇女人的化妝品一樣~冇分別~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

唔係鸚鵡籠~是爬虫箱~結構同鸚鵡籠完全唔同架~等於男人睇女人的化妝品一樣~冇分別~
風中飛鸚 發表於 2011-4-9 23:12

你d 金剛識分嗎?   佢地只會睇到個好大既靚屋, 然後大叫:"我又要!我又要!"
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

飛鸚∼蛇虫蛙魚鳥物園……………簡稱゛大雜園"

請問咩開放時間同收費??我要去見識見識

一般冇養動物既人~去到我屋企會嚇死~
有養小動物~覺得好神奇~
喜歡養動物~覺得好誇張~
勁養動物的人~覺得濕濕碎~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

風中飛鸚 發表於 2011-4-11 13:16

好一般

.......

我以前曾經屋企超過十種唔同動物 , 由倉鼠刺喟天竺鼠到烏龜蝦魚都有 , 照顧時辛苦到咩咁
再比我見到咁多動物 , 我堅係會嚇死

我天生就係咁~就算冇晒又會心思思~

好誇張...................

爬虫箱比鸚鵡箱簡單得多~十份一功夫~鸚鵡破壞力遠勝爬虫~
做鸚鵡箱要每一個細節都小人~爬虫箱就裝起就完成~一個爬箱一日必完成~
鸚鵡箱就要做多好多日~

主席,亞加力膠的耐熱程度強嗎
粟米 - LB
薄荷 - LB

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

好羨慕呀~