返回列表 發帖

迷金∼king仔相片∼

可能因為用ipod touch影的相片∼
所以有點不太清晰請見諒∼
有時看返相片真的很開心∼
由其是最後的5張相∼
希望往後日子都能夠跟king仔一起開開心心地過吧∼
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好鬼正呀

令令 @@  好 可愛 xdd

好可愛啊 , 有時睇返佢地細個d相真係會幾開心

oh!
你係咪就係之前係曾x山前面個park曬雀個個???
加我做個朋友同交流下養雀雀既心得啦;]
Msn:lovebabylam95@yahoo.com.hk

oh!
你係咪就係之前係曾x山前面個park曬雀個個???
puilam72 發表於 2011-4-27 17:20

點解你會知道既?你係邊個?你有無過來跟我傾計?
你係唔係果個女學生?

Wow, 超多相.
ONON

7# king2403

哈哈,
冇錯~我就係個個女學生牙.我有同你傾計架~我重問你佢可唔可以上手tim=]
加我做個朋友同交流下養雀雀既心得啦;]
Msn:lovebabylam95@yahoo.com.hk

我記得你呀∼果日妳同兩個同學一起行過公園∼
之後你們走近我,你仲問我關於鸚鵡問題既∼
係呢,你而家隻bl上到手玩未呀?
如果真係仲未上到手玩既話,
記住千萬不要放棄,終有一天會成功!加油

還有一樣野想講你而家讀的學校是我的母校∼

哈哈好得意好精靈呀..訓係到個樣真係

咁多鴨鴨ge...
好得意ar!!
同埋你用紙箱都可以ge咩??

鴨鴨係之前我買來給他沖涼玩的∼
他很喜歡沖涼咬鴨仔!
紙箱係我第一次帶他回家才用的!
在愛鸚鵡的主人眼裡,鸚鵡是一個人,相反鸚鵡的眼裡,愛她的主人是一隻鳥。

好可愛呀,你係邊間買返黎?幾大呀?

好可愛呀,你係邊間買返黎?幾大呀?
jenny 發表於 2012-2-8 12:17

嗯嗯、旺角鸚鵡店!2歲幾!
做咩咁問?
在愛鸚鵡的主人眼裡,鸚鵡是一個人,相反鸚鵡的眼裡,愛她的主人是一隻鳥。

落完街再沖涼=爽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

第 7 張 好奸啊

第 7 張 好奸啊
parrotlove 發表於 2012-3-23 00:26

你在睡覺呀!哈哈!奸!