返回列表 發帖

加多缸魚同叻叻

加多缸魚同叻叻
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
gucci & baileys & 叻叻

一陣會唔會飛入魚缸食魚嫁

可能倒番轉係d魚飛入籠食雀!
講笑唶, 你隻隻好幸福牙有咁多玩具玩
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

以前真係試過隻貓跳落魚缸玩(捉魚)
O個時食緊飯,睇到真係連飯都噴埋,所以以後魚缸上面加塊亞膠力膠

呢種魚要好多設備架,如果唔係好易死,你缸魚好似無咩裝飾啫.
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

我想養海馬.....好似好難養甘

有冇咁多時間呀靚女,幾時化妝呀?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

主席你甘問人GE

其實.. 係咪動物園黎gar?

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-28 18:07 發表
有冇咁多時間呀靚女,幾時化妝呀?

做咩要化妝呢...我無

原帖由 小英仔 於 2008-8-28 17:03 發表
呢種魚要好多設備架,如果唔係好易死,你缸魚好似無咩裝飾啫.

o的器材多到嘔,成個沙缸櫃爆咁滯..個魚缸用既電重多過我
原來好多裝飾,不過我覺得好難洗缸,清缸最方便,反正都係想養魚欣賞又唔係欣賞o的裝飾
呢個缸玩左兩年洗左我唔少錢

唉................真係用好多錢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
BB爸爸(肥豪)

原帖由 tangsokwan 於 2008-8-28 16:52 發表
以前真係試過隻貓跳落魚缸玩(捉魚)
O個時食緊飯,睇到真係連飯都噴埋,所以以後魚缸上面加塊亞膠力膠

我聽到都差d噴水啦! 最終隻貓點牙?
全程都俾你睇晒至搞野
原帖由 tangsokwan 於 2008-8-28 21:01 發表

做咩要化妝呢...我無

主席以為你咁靚一定化妝唶!
咁證明你冇化妝都一樣咁靚
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

咸水缸設備又貴又多
好在d咸水魚多變化比淡水魚靚

回復 4# 的帖子

咁搞野!?- -|
你有12隻cat喎- -
好難take care喎
重有最後有冇捉魚

原帖由 BB爸爸 於 28-8-2008 09:56 PM 發表
唉................真係用好多錢

我最是" 多利" 藍倒吊

無捉到魚呀..個缸深,佢浸左一半即刻跳番上黎,攪到我成個缸都係毛,有排清

原帖由 金莎朱古力 於 2008-8-29 09:14 發表

我最是" 多利" 藍倒吊

我o係旺角買親藍吊都有白點,攪到成個缸o的魚都係....最後放棄唔養藍吊
之前我有養葵架..因為o的魚既白點,bf頂唔順落左藥,so以後都養唔到葵lu

你都周身引,好小靚女會咁,最多鐘情一樣動物
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2008-8-29 15:27 發表
你都周身引,好小靚女會咁,最多鐘情一樣動物

我諗我唔算周身引呱,貓狗已經存在好多家家戶戶當中,魚亦一樣,鸚鵡就唔駛講啦
都係4樣o者