返回列表 發帖

my ball ball

INTRODUCE YOUR  BABY BALL BALL LA..WHAT KIND OF PARROT ? SO CUTE
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

貴貴的...講野定叻!

貴貴的...講野定叻!
BABYPAPA 發表於 2011-8-26 16:40

講野叻唔叻就未知呀,而家先得個4個月大,都重要食奶

INTRODUCE YOUR  BABY BALL BALL LA..WHAT KIND OF PARROT ? SO CUTE
BABYPAPA 發表於 2011-8-26 16:39

c hing 我D英好水皮架,唔明你講乜

c hing 我D英好水皮架,唔明你講乜
紅金剛 發表於 2011-8-26 17:28

佢叫你介紹下你隻寶貝ball ball啦~佢係咩鸚鵡呀?~好可愛呀

佢叫你介紹下你隻寶貝ball ball啦~佢係咩鸚鵡呀?~好可愛呀
louisa20047 發表於 2011-8-26 17:46

oic haha

BABYPAPA 發表於 2011-8-26 16:39

佢係梅爾利亞馬遜,個賣家同我講係亞馬遜最大 ge 品種,唔知係咪呢

佢係梅爾利亞馬遜,個賣家同我講係亞馬遜最大 ge 品種,唔知係咪呢
紅金剛 發表於 2011-8-26 18:06

名稱:梅爾利亞馬遜鸚鵡 英文名:Mealy Amazon
有人叫佢做美麗亞馬遜
不過好似帝王亞馬遜鸚鵡先係最大喎

白咀的就是不-樣

咁我又唔知 wor 係個賣馬咁同我講呀