返回列表 發帖

2歲King-迷金

入冬前最後一曬!天氣開始太凍了!不適合帶鸚鵡落街了!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

louisa20047 發表於 2011-12-9 19:18

一直吃我的鏡頭!

一直吃我的鏡頭!
king2403 發表於 2011-12-9 19:24

唔係食呀 ~佢係lam乾淨個鏡頭 ~等影佢個靚樣果時 ~可以高清D呀

唔係食呀 ~佢係lam乾淨個鏡頭 ~等影佢個靚樣果時 ~可以高清D呀
louisa20047 發表於 2011-12-10 05:20

係呀!笑死我呀!我成日影佢∼佢都會咁囉!

king仔今天開了寫輛眼!

係呀!笑死我呀!我成日影佢∼佢都會咁囉!
king仔今天開了寫眼!
king2403 發表於 2011-12-12 01:12

眼呀

寫輪眼呀
louisa20047 發表於 2011-12-12 01:34

= =
用iphone選錯字= =我中哂幻術!

你咁細膩都睇到你一定有萬花筒寫輪眼∼

= =
用iphone選錯字= =我中哂幻術!

你咁細膩都睇到你一定有萬花筒寫輪眼∼
king2403 發表於 2011-12-12 17:06

我係輪迴眼啦

下次可唔可以整個"白眼"

[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

facebook:carmenwong423@hotmail.com

大家想整的話∼可以自己下載iPhone卅iPad Free App吧∼
Magic Eye Color Effect∼自已慢慢玩吧!
火影入面有什麼眼這個App都可以幫你們整到!
我自已試過ipad2係易整d∼iPhone係好難就到位置∼
如果大家整完PO上來給我看看吧∼哈哈∼

iPhone卅iPad App下載網址
http://itunes.apple.com/hk/app/m ... ee/id441222301?mt=8