返回列表 發帖
論價值 應該係第2條正d
ching924 發表於 2012-2-3 23:45

但係我中意第一條多D.......

新丁你咁犀利識分仔女??

我係美國鬼Mike Wilbanks親授球蟒分仔女大法後, 都唔敢自已分, 驚㩒壞佢副架撐~~~~~
sodagreensimon 發表於 2012-2-3 15:53

我都係咁話
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

白身pied
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

我有朋友~唔喜歡蛇~但買左好多條過萬元蛇黎養~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我有朋友~唔喜歡蛇~但買左好多條過萬元蛇黎養~
風中飛鸚 發表於 2012-2-6 11:43

佢唔鍾意但點解要養呀?
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

佢唔鍾意但點解要養呀?
ckw3b 發表於 6-2-2012 01:23 PM

投資
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

另外幾條BALL

黑白波AXANTHIC

有啲人叫佢做KING PIN, 其實係BUTTER PIN

BUMBLE BEE

ALBINO

BUTTER

HIGH WHITE PIEPALD

折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

47# sodagreensimon

個咀果排係咩窿?

47# sodagreensimon

個咀果排係咩窿?
louisa20047 發表於 8-2-2012 09:16 AM

熱窩感應孔
簡單d 拎黎做紅外線探熱
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

熱窩感應孔
簡單d 拎黎做紅外線探熱ching924 發表於 2012-2-8 23:26

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊