返回列表 發帖

淘寶網問題,現有以下問題請教

4月29日買左$1400.00,7-11充值券,戶口:chiuying_ltd@yahoo.com.hk已有人民幣1102.2元,但至現在都未能通過認証!原因是我開戶時錯誤用了"商戶"申請,從不知香港是只可用"個人"做申|!,現在已發了4次我香港的商業登記証及個人回鄉,淘寶網每之都用同一個電郵說要再認証=.=我還有其他方法去用戶口錢嗎?用什麼方便改用"個人"去認証,然後付款?

4月29日買左$1400.00,7-11充值券,戶口:chiuying_ltd@yahoo.com.hk已有人民幣1102.2元,但至現在都未能通過認証!原因是我開戶時錯誤用了"商戶"申請,從不知香港是只可用"個人"做申|!,現在已發了4次我香港的商業登記証及個人回鄉,淘寶網每之都用同一個電郵說要再認証=.=我還有其他方法去用戶口錢嗎?用什麼方便改用"個人"去認証,然後付款?
jenny 發表於 2012-5-9 12:25

連淘寶果邊都解決唔到,咁我地呢d小市民又可以點幫到你

你同佢講呢個問題..佢會幫你

佢地冇認真幫..................................我

你問下HK果到D人呀
香港辦事處 地址:香港銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場1座26樓
傳真:(852) 2215-5311

香港客服

希望得啦...要6月7日前做到認証,如果唔係..1400凍過水= =

我從來買野都付現金~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我從來買野都付現金~
風中飛鸚 發表於 2012-5-10 16:26

一手交錢一手交貨

希望得啦...要6月7日前做到認証,如果唔係..1400凍過水= =
jenny 發表於 2012-5-10 15:04

仲有成個月, 都認証唔到, 踩上去啦,

一手交錢一手交貨
養鳥新丁 發表於 2012-5-10 16:32

淘寶點一手交錢一手交貨?

JENNY : 你試下將錢轉去一個有用開支付寶既朋友ac,叫佢幫你比錢就得!

淘寶點一手交錢一手交貨?
Edward 發表於 2012-5-10 21:19

直接去鋪頭買丫~~~網上購物一向都有風險

新丁~我淘左兩年~無發生過不愉快事呀~仲好方便~hehehe

車人~我對電子交易完全冇信心~因為無試過愉快呀~極之唔方便~hehehe
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

新丁~我淘左兩年~無發生過不愉快事呀~仲好方便~hehehe
CARMEN-LUI 發表於 2012-5-13 19:53

我都淘左好耐~~~但只是叫朋友幫我搞掂.....
貨到俾錢~~

車人~我對電子交易完全冇信心~因為無試過愉快呀~極之唔方便~hehehe
風中飛鸚 發表於 2012-5-14 10:47

車人

JENNY : 你試下將錢轉去一個有用開支付寶既朋友ac,叫佢幫你比錢就得!
CARMEN-LUI 發表於 2012-5-13 19:46

不過問題好似係D錢入左佢EMAIL
但佢EMAIL要認證左先可以郁到筆錢

唉....佢地要我認証,又快遞上大陸"調帳單"又話要第1個月,我好似比人玩咁= =