返回列表 發帖

有冇人屯門走失費沙氏LB

如題~
飛左入卡樂B學校~阻住佢上堂~請即帶走~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

如題~
飛左入卡樂B學校~阻住佢上堂~請即帶走~
風中飛鸚 發表於 2012-5-11 17:01

叫卡樂B養埋丫

佢間學校荒謬到因為怕禽流感~所以將隻LB再放走~現在卡樂B在街上搵~
我叫左佢唔好~世界上幾多可憐事件~唔可以件件都插手~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

佢間學校荒謬到因為怕禽流感~所以將隻LB再放走~現在卡樂B在街上搵~
風中飛鸚 發表於 2012-5-11 17:58

卡樂B剛打俾我~~~我叫了她現在快點回家~~~快要下雨~~

風中飛鸚 發表於 2012-5-11 17:58

真是個傻妹呀

邊間學校?

邊間學校?
louisa20047 發表於 2012-5-11 18:07

係喎,你都係屯門人~~可以順道意留一下?

邊間學校?
louisa20047 發表於 2012-5-11 18:07

屯門天主教中學...
請大家幫幫手ar~~

upup~~

叫卡樂B養埋丫
養鳥新丁 發表於 2012-5-11 17:02

你估我唔想...
我有籠之類,攞佢番去唔係問題,只係學校唔俾~~~
我真係不知不覺間喊出嚟...

你係中學生~?我以為小學生添~

你要即刻話"係我之前走失果隻黎呀!!!" 然後帶走..
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

你要即刻話"係我之前走失果隻黎呀!!!" 然後帶走..
yimaggie 發表於 2012-5-12 03:28

都唔得ar~~
佢地話唔可以俾學生...
我諗住叫個雀友話係佢先架...
but it is too late~~