返回列表 發帖

有冇樹友識整羊毛氈公仔

有冇樹友識整玫瑰羊毛氈公仔??
雞尾都可以架…
同埋想問邊道有平羊毛(有色)buy??

我去開 西9 & 土瓜灣
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

有冇玫瑰羊毛氈公仔ge photo可以俾我做sample?

我外生個未來太太~專做毛氈公仔~有開班教人~

(用支野篤下篤下果D?)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

風中飛鸚 發表於 2012-7-4 10:39

係,但我只係想要買材料and玫瑰sample~

佢都做過玫瑰葵花~~我問下佢~可惜8月2日結婚~可能比較忙~到時早D到~飲多杯~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

佢都做過玫瑰葵花~~我問下佢~可惜8月2日結婚~可能比較忙~到時早D到~飲多杯~
風中飛鸚 發表於 2012-7-4 13:35

丁橋主席~

我買過雞尾樣的返來整, 但整唔成, 因為篤篤下連支針都被我整斷埋.
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

我買過雞尾樣的返來整, 但整唔成, 因為篤篤下連支針都被我整斷埋.
sesese 發表於 2012-7-5 13:16

咁誇!你係用書?

有次聚會都好似有玫瑰羊毛氈公仔,
有樹友記得係邊一次?

風中飛鸚 發表於 2012-7-4 10:39

係鉤出黎 唔係篤
(利申:我識)

有次聚會都好似有玫瑰羊毛氈公仔,
有樹友記得係邊一次?
卡樂B 發表於 2012-7-7 09:09

龍鼓灘週年聚果次?
加我FB請話知閣下是誰

篤鸚鵡其實我構思左好一段日子...但最後因為懶....幾十包毛仲o係箱原封不動....
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)

篤鸚鵡其實我構思左好一段日子...但最後因為懶....幾十包毛仲o係箱原封不動....
yimaggie 發表於 2012-7-10 23:01

岩啦~~俾埋我~~

岩啦~~俾埋我~~
卡樂B 發表於 2012-7-11 19:14

我以後會好勤力的