返回列表 發帖

To: Zeta

有事想問您!!!
有咩方法搵到您!?
Thx....

打90220909~~唔該搵zeta丫

打90220909~~唔該搵zeta丫
養鳥新丁 發表於 2012-7-7 14:08

主席幾時變左接線生?
加我FB請話知閣下是誰

你找 Zeta (另一會員)
還是找我 (Zeta_KM)?
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

係搵您啊!!
Zeta_KM....
有事請教!!!thx....

你找 Zeta (另一會員)
還是找我 (Zeta_KM)?
Zeta_KM 發表於 2012-7-9 02:05

我都想搵你呀
粟米 - LB
薄荷 - LB

兩位找我有何貴干呢?

有事的話留下msn吧, 我會add你地~~

兩位找我有何貴干呢?

有事的話留下msn吧, 我會add你地~~
Zeta_KM 發表於 2012-7-10 01:31

kevinhaha1216@hotmail.com
粟米 - LB
薄荷 - LB

8# Saiga

已add!

不過我長期appear offline, 你地有事就照send msg比我得ga啦

我本來訂咗(己俾訂)隻紅腹+綠頰錐尾!!
不過家人只可容納綠豆...
所以想問妳有無興趣...如果妳想要
只需俾餘額!!!因為我見妳對雀好好...
本來想直接只通知妳!!!

我本來訂咗(己俾訂)隻紅腹+綠頰錐尾!!
不過家人只可容納綠豆...
所以想問妳有無興趣...如果妳想要
只需俾餘額!!!因為我見妳對雀好好...
本來想直接只通知妳!!!
wai.yip 發表於 2012-7-17 23:46

明白了~~ 等我考慮一下好嗎?畢竟要照顧多一條生命

但你會唔會考慮帶左返屋企先呢?可能你屋企人見佢兩個玩得好開心,唔捨得送走佢呢~

10# wai.yip

請問有幾歲呢?可聯絡詳談嗎?con616@yahoo.com.hk