返回列表 發帖
相片都幾好樣丫~雖然冇我咁靚仔~都算唔錯架啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

風中飛鸚 發表於 2012-8-23 14:28

我見過你在雀街出巡啦....
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

有人辭官歸故里, 有人漏夜趕科場.
Louis 發表於 2012-8-22 05:56

現在樓主是無官一身輕   正樂得逍遙

風中飛鸚 發表於 2012-8-23 14:28

話須如此,近來思維煩躁,言行失態,有敗家規,每入眠中,思前想後,精神陷入崩潰中.
深信 相由心生   俊與平凡也是同一軀體..........
MA MA.. I LOVE YOU , MISS YOU MISS YOU MISS YOU

所以當年我接手鸚鵡樹~一開始我就要沽名釣譽到尾~必須要做主席~側丁多都唔得~

因為做E家野~吃力不討好~白做不單只~仲要受閒言閒語~點解要咁慘姐~只有一沽沽到尾~二沽白髮齊眉~

如果唔係為左沽名釣譽~我邊有咁好心機丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

一沽沽到尾~二沽白髮齊眉...三沽就你xx了

現在樓主是無官一身輕   正樂得逍遙
養鳥新丁 發表於 2012-8-23 17:17

都無人能 及子高了.

而我不知道你做什麼版主.....BUT.....只要有心人人都可以係版主~~

一沽沽到尾~二沽白髮齊眉...三沽就你xx了
BABYPAPA 發表於 2012-8-25 22:10

麻煩你尊重一下鸚鵡樹, 說話不要太粗俗
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

麻煩你尊重一下鸚鵡樹, 說話不要太粗俗
sodagreensimon 發表於 12-9-2012 18:46

完全同意
ONON

不麻煩,盡量配合,皆因給人誤導

做版主又辛苦又無着做

好彩有一班人做D吃力不討好工作
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手