返回列表 發帖

What will u do?

如果你地遇到呢野,你地會点做?

你地係個public place見到一個男人,搶左個女人ge handbag,之後仲拉左果個女人+佢個FD (神智不清)去一個冇人ge地方,你地係個令妹,冇能力下,會唔會call police

小孩總愛幻想

小孩總愛幻想
養鳥新丁 發表於 2012-9-16 18:48

不是幻想呢,伯伯~~~
妹妹今日真係見到呢件事,報去警,之後仲被千夫所指..
Only want to ask when all of you guys see this things happen what will u do~~

你醫一醫D語癌先.....好難溝通

你醫一醫D語癌先.....好難溝通
養鳥新丁 發表於 2012-9-16 19:08

Generation gap

又中又英~~中英混雜唔在話下~又繁體又簡體~亂七八糟

養鳥新丁 發表於 2012-9-16 19:13

要方便各路鸚雄Ma~~

養鳥新丁 發表於 2012-9-16 19:13

距係兩文三語多元智能課程的菁英~

如果你地遇到呢野,你地會点做?

你地係個public place見到一個男人,搶左個女人ge handbag,之後仲拉左果個女人+佢個FD (神智不清)去一個冇人ge地方,你地係個令妹,冇能力下,會唔會call police
卡樂B 發表於 2012-9-16 18:43

你點知去左一個無人的地方?

大叫啦........
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

其實我都唔係好明

call police 系正確.......................
新手什麼都不知,多多指教,thx..........