返回列表 發帖

to kaka

KAKA, 好耐無UPLOAD 丹丹啲相俾你﹗
佢最近又肥左﹗53磅﹗酷酷只係45。。。。。
依家佢已經能夠同酷酷勁FD, 雖然日日都會打架, 不过多數都係丹丹打酷酷﹗酷酷好錫佢地﹗你可以放心﹗

由上星期,丹丹多左2個新朋友,佢地叫綠茶同藍妹

綠茶藍妹到左第二日,丹丹已經開始嘗試接觸綠茶

不过情況時好時壞,一時佢地會行埋,一時又一見到就飛開﹗
未知佢地想點﹗目前都仲係分籠養

據綠茶同藍妹前主人所講,同埋行為的觀察﹗佢2個同胎2姐妹(去年12月出世)
如果酷酷丹丹都係男仔的話,就唔知佢地可唔可以好似孫策同周瑜,各娶大喬同小喬

如果有時間, 可以加FACEBOOK, 我成日都會UPLOAD 佢地啲相上去
https://www.facebook.com/groups/269407736494728/

你養咗隻神鳥,53磅的lb…
會唔會食人㗎?

你養咗隻神鳥,53磅的lb…
會唔會食人㗎?
hahalegolas1991 發表於 2012-9-21 10:53

應該係53克先岩.............
都可能會,成日都咬我手指﹗

53磅喎,半個人咁重喎…

53磅喎,半個人咁重喎…
hahalegolas1991 發表於 2012-9-21 11:37

我岩岩先發現打錯左...........

53磅       哈哈
好恩愛,好靚丫.
[豆豆]21-05-12
[KIKI ]17-09-12

我都未買磅, 大約要幾錢? 係邊買好??
[豆豆]21-05-12
[KIKI ]17-09-12

53磅,巨雀

個個都係甘。。。。
真係有53磅﹗
我諗我係楊過或者獨孤無敵﹗有隻神鵰。。。。

你就好啦! 羡慕中.

我諗我家小丙同雙雙都可以. 哈哈.  

林林仔, 想請問你酷酷係唔係都係食H糧架?

你就好啦! 羡慕中.

我諗我家小丙同雙雙都可以. 哈哈.  

林林仔, 想請問你酷酷係唔係都係食H糧架?
小雲 發表於 2012-9-22 17:04

平時放h糧
Beapher种子糧做獎勵

我都未買磅, 大約要幾錢? 係邊買好??
noddywai 發表於 2012-9-21 20:00

我用緊的係淘宝買
買廚房磅野果啲都ok,前排見yahoo團購都有,好似6x蚊

嘩, 你好快就多雀過我啦

嘩, 你好快就多雀過我啦
kaka0304 發表於 2012-9-25 10:38

依家4隻﹗
係喎∼我想問下你,丹丹爸媽係咩色?
次次都生到黄色BB

丹丹爸-creamino
丹丹媽-green orange face
(頭像果兩隻)

丹丹爸-creamino
丹丹媽-green orange face
(頭像果兩隻)
kaka0304 發表於 2012-10-2 22:11

品种好﹗
生啲仔女個個都甘靚﹗

品种好﹗
生啲仔女個個都甘靚﹗
林林仔 發表於 2012-10-2 22:32

林林仔~ 想問下你的兩隻白面o係邊度入o架?? thx~
有隻紅肩仔豆腐, 又有隻印度環頸女冬瓜, 而家仲多隻栗額大舊... @@ 大舊冬瓜豆腐~ :D

林林仔~ 想問下你的兩隻白面o係邊度入o架?? thx~
hahalegolas1991 發表於 2012-10-3 19:10

領養的﹗
朋友因家庭原因未能照顧佢地﹗
我就做住奶媽先嚕﹗

哦明白明白~ 因為最近想入啲白面~
有隻紅肩仔豆腐, 又有隻印度環頸女冬瓜, 而家仲多隻栗額大舊... @@ 大舊冬瓜豆腐~ :D