返回列表 發帖

Birds in Ocean Park

相比較多, 可能load得耐, 請見諒!

有隻紅肩仔豆腐, 又有隻印度環頸女冬瓜, 而家仲多隻栗額大舊... @@ 大舊冬瓜豆腐~ :D

精采!今年初去過海洋公園,現埸睇都冇咁靚

hahalegolas1991 發表於 2012-9-27 21:56

極度鐘意呢張
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

D相好靚呀!   多謝分享

極度鐘意呢張
Zeta_KM 發表於 2012-9-28 13:57

呢隻係劇場o既神級show bird, 執廁紙無雀能及!
有隻紅肩仔豆腐, 又有隻印度環頸女冬瓜, 而家仲多隻栗額大舊... @@ 大舊冬瓜豆腐~ :D

呢隻係劇場o既神級show bird, 執廁紙無雀能及!
hahalegolas1991 發表於 2012-9-28 22:07

放佢出去清潔公園啦~~
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

放佢出去清潔公園啦~~
Zeta_KM 發表於 2012-9-28 22:41

絕對唔可以, 呢隻雀咬手啄人唔比面的... 我試過比佢咬到隻手臂瘀o左一達達...
你估唔到一隻紫嘯鶇會有咁大殺傷力...

海洋公園的bird show係每次必去的節目
現場睇都唔及呢度睇0的相咁高清呀!!
多謝分享

樓主影得好靚,

話時話, 前幾天去完睇左, 好似無N 年前的表演貢好,
有點點失望回來.
[豆豆]21-05-12
[KIKI ]17-09-12