返回列表 發帖

睇新聞睇到好激氣~

現在香港係乜野世界~?任何野都可以鬧一餐~海難發生後~我都知道D人又開始將政府官員拉落水~
E家總之唔理~呵屎唔出都拉政府落水~新聞只為做新聞~

大陸派船幫手拯救~
就鬧干預香港事務
大陸唔派船幫手拯救~
就鬧大家同胞~見死不救~
梁特首流淚
就鬧洗唔洗咁好演技~
梁特首唔流淚
就鬧豬狗不如

其實點做都鬧~製造混亂~

我先表明係政府盲~完全冷感~只係極無知市民~一向唔睇政治新聞~城市論壇更望都好小望~從未投過票~亦唔識乜野立法會丫區議會分別~

我估計咪俾梁特首做一排先鬧囉~好似捉棋咁~唔係一步就成功~要連續幾步先有野睇~人地未行已經鬧定先~點會做得好丫~

另外D高官都係衰架啦~我都幫唔落~其實內裡可能更多醜聞~不過100幾十年都係咁~只係近年好似好有新聞價值~大家就係咁報導~一有高官上場~即查祖宗18代~係人都死啦~

有輪咪好多鋁窗飛落街架~點解突然間唔飛?唔係唔飛~係熱潮過後~冇新鮮感~冇心機睇姐~
市民冇興趣~咁咪唔提囉~飛落街冇人受傷~咪影都唔影囉~

好似近日~如果你坐船~撞到粒石仔~九百個記者碼頭等你丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

宜家講野都小心D,好容昜變"五毛“
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

??5毛係??

河蟹/西環~我都係問雀友先知道係乜~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

現在香港係乜野世界~?任何野都可以鬧一餐~海難發生後~我都知道D人又開始將政府官員拉落水~

大陸派船幫手拯救~
就鬧干預香港事務
大陸唔派船幫手拯救~
就鬧 ...
風中飛鸚 發表於 2012-10-5 11:31

三日一小鬧~~五日一大鬧~~事無大小都要鬧~~誓要雞犬不寧

??5毛係??

河蟹/西環~我都係問雀友先知道係乜~
風中飛鸚 發表於 2012-10-5 12:08

5毛=支特政府D人

河蟹=和諧

西環=西環(中聯辦)治港
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

三日一小鬧~~五日一大鬧~~事無大小都要鬧~~誓要雞犬不寧
養鳥新丁 發表於 2012-10-5 12:36

唔鬧個日有病
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

唔鬧個日有病
tsw 發表於 2012-10-5 12:48

沒有新聞那日就真是新聞了

沒有新聞那日就真是新聞了
養鳥新丁 發表於 2012-10-5 12:49

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

依家香港地D政府官員無論做勿都要被人鬧. 但系又有人爭住做噃.

近来樹樹也夠靜啦,無謂人走哂真好
又可能給人話了,老師    對嗎?
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

5毛=支特政府D人

河蟹=和諧

西環=西環(中聯辦)治港
tsw 發表於 2012-10-5 12:44

都係少講政治好D?? 費時中央
秋後算帳~

睇完仲激氣X100000000000000000000

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20 ... ml?pubdate=20121005
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

一日最衰喺報紙佬,日日老點我地D星斗市民。無論港聞版,財經版都寫到好似娛樂版咁
google+  一齊來嚟玩
https://plus.google.com/i/MqLu1WNN36A:y-bDpDtl_PU

12# tsw

我今日在其他報紙都睇到這段新聞. 我感到很驚訝點解香港會有D咁冷血既大學生. 真系枉佢父母供佢讀左咁多年書. 正一讀屎片.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大陸派船幫手拯救~
就鬧干預香港事務
大陸唔派船幫手拯救~
就鬧 ...
風中飛鸚 發表於 2012-10-5 11:31

就算大陸唔幫
相信好多香港人會話自己搞得掂
有機會再養返鸚鵡

12# tsw

我今日在其他報紙都睇到這段新聞. 我感到很驚訝點解香港會有D咁冷血既大學生. 真系枉佢父母供佢讀左咁多年書. 正一讀屎片.
發達鳥 發表於 2012-10-6 00:42

這種大學生讀了咁多年書都是讀屎片

12# tsw

發達鳥 發表於 2012-10-6 00:42

唉... 影衰曬...
有隻紅肩仔豆腐, 又有隻印度環頸女冬瓜, 而家仲多隻栗額大舊... @@ 大舊冬瓜豆腐~ :D

我真係睇唔到張報紙寫乜(老花)

鬧也正常的,降下火丫嗎
聽電台長毛今天又鬧
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !