返回列表 發帖

兩隻蝙蝠

兩隻嘢玩玩下定左鏡成分鐘!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
折衷仔-Kiwi,折衷女-Ruby
金頭凱克-科妮,黑頭凱克-Jasper

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

兩隻傻豬好得意!

我都有兩隻蝙蝠..

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

4# JoeLee
你兩隻係Fruit Bat..大隻好多!

Jasper同科妮好friend咁wor~

4# JoeLee
你兩隻係Fruit Bat..大隻好多!
Harry 發表於 2012-10-17 19:00

提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

Jasper同科妮好friend咁wor~
卡樂B 發表於 2012-10-17 19:50

成日開片就真!(玩)

唔好意思~你對凱克點分~邊隻係邊隻~
我的是
妹妹豬是金頭 (新)
克力架是黑頭 (舊)

之前想買返隻黑頭比佢的, 但諗下驚之後分唔到佢地
甘岩又見到隻金頭好靚~
甘咪幫佢搵個靚女朋友~

哈哈~見到了 原來signature有分~睇唔到, sorry~

我簽名到有寫!Jasper 係新(仔),金頭科妮(女). 8月我買Jasper個時都有一pair人搵凱克女,唔知係唔係你哋?

我 8月25日星期六  有去 旺角BII的, 那天有一黑頭 (仔仔)買了給一PAIR  ( 下午4 - 5 點左右 ) 不過我最終係 9月8日買左妹妹豬, 個日見的係你地 ??? 甘橋~~哈哈~~~

係呢~題外話~你隻凱克加了 8字扣未, 我買時原先想叫 Bii 輝哥幫我上埋的, 佢唔肯, 話最好 個零月先, 我諗住過幾天去上扣哦~

就係我!!
我都未上扣,佢都係咁同我講!我都諗住星期五下午or星期六上!

就係我!!
我都未上扣,佢都係咁同我講!我都諗住星期五下午or星期六上!
Harry 發表於 2012-10-18 15:50

真係不買不相識哦~~呵呵~~~

攪到我都想買番隻黑頭添。
Boeing - 金頭凱克(女)

攪到我都想買番隻黑頭添。
KKC 發表於 2012-10-18 15:53

其實 2隻都無話唔痴人既~
我得一隻時食野好煩, 克力架知我會晚上會比其他糧佢, 佢有時會唔食等, 但最終知我唔比佢佢會食返之前的
之後 妹妹豬來了~佢好肯食野~唔會等我其他糧~有野就食~甘樣克力架見佢食佢都會一齊食~
另新的真係無甘痴人, 會痴舊的~但又唔真係唔痴人既~
克力架一直都好跟我地~佢多數會好快上我手~如果妹妹豬唔上來的話~我會同佢講~我地走啦你上唔上來呀~
妹妹豬會即9秒9馬上走上來上手的~
即係佢地會好痴一齊, 但有時克力架又好衰的, 成日攪佢咬來咬去攪到鬼殺甘嘈~

雖然話 2隻時 可能無甘痴人~
但見到佢2隻野玩得好開心時我都會好開心~因為始終是同類呀麻~~

好艱得影倒