返回列表 發帖

Alpha & Beta - 籃球爭霸戰

呢兩日有D時間, 可以整埋之前拍的短片, 希望唔會悶親大家

籃球爭霸戰, 一觸即發, 最後結果如何呢?  請細看

由於在鸚鵡樹網站上畫面非16:9 模式, 左右兩邊會有部份內容看不見, 建議click 到YouTube上看全畫面.

ONON

Alpha Beta 同我say hello 同 bye bye 呀~~

佢地比人玩得更進取! 對手已投籃都要搶番出黎再入
Onon 你製片真認真, 有頭有尾好完整

Alpha Beta 同我say hello 同 bye bye 呀~~

佢地比人玩得更進取! 對手已投籃都要搶番出黎再入
On ...
clymcm 發表於 24-3-2013 11:07

首尾呼應呀!    多謝!

onon可以開鸚鵡訓練班
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

不如下次聚會攪個鸚鵡訓練教學講座講下心得/技巧   ^皿^
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

不如下次聚會攪個鸚鵡訓練教學講座講下心得/技巧   ^皿^
yimaggie 發表於 24-3-2013 13:12

不敢當,聚會時可以個別交流下

Beta呢個斯文女臨場比賽表現好,有9分
兩個都好叻!

Alpha真的很aggressive!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

真係好醒,請問是否綠頰錐尾

好勁呀! 瓜子嘅魔力真大!

真係好醒,請問是否綠頰錐尾
teddy33 發表於 24-3-2013 18:51

係紅腹錐尾,Crimson Bellied Conure.

好勁呀! 瓜子嘅魔力真大!
jennymok 發表於 24-3-2013 19:03

其實我係用harrison細粒裝做獎勵,健康d, 有時用瓜子.
但基本上佢地乜都食.

Beta呢個斯文女臨場比賽表現好,有9分
兩個都好叻!
chocolate 發表於 24-3-2013 13:27

仔同女真係差好遠.

多謝分享, 佢地真係好叻呀, 球技一流
個Q版藍球架好靚, 請問係邊度買?

Q版藍球是多年前呀仔的"兒童的科學"玩具,
幾個月前清垃圾時發現, 之後拆出來改裝的.
ONON