返回列表 發帖

好想買個頭笠比珍達

笠住佢, 等佢乜都睇唔到
咁我可以慢慢同佢修甲同磨咀

或者有冇人有紙樣, 必要時真係要diy

加多支新磨棍比佢,舊左滑左磨唔到,換過支新

你可以考慮下廁紙筒~或用毛巾包緊~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你笠住佢, 都只係等佢睇唔到邊個落手啫, 佢一樣知道有人對佢做緊D乜~
如果係我, 我會

你可以考慮下廁紙筒~或用毛巾包緊~
風中飛鸚 發表於 2016-11-2 10:02

師兄, 點解呢度回覆會吞左D字既?

吞字之前一個字~你可能打左一個怪碼字~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

隻雀好可愛,試試令佢愛上修甲吖⋯小小零食做獎勵加上耐性可以啦。修咀就算啦。買天然樹枝咬吓自然磨損好D

你包住佢搞到鬼揸咁吵,又大壓力

佢衣家丫...一見個磨甲器就沖埋去咬死佢
我拎住磨甲器..就咬死我
甚至磨甲器係邊個櫃桶走出黎都記得, 咬死個櫃桶

加多支新磨棍比佢,舊左滑左磨唔到,換過支新
drdoom 發表於 2016-11-2 03:58

磨棍唔知點買好, 又驚磨損佢d腳皮
買砂紙易d, 但有冇毒呢?

磨棍唔知點買好, 又驚磨損佢d腳皮
買砂紙易d, 但有冇毒呢?
ReBorn 發表於 2016-11-8 21:36

在鸚鵡天空~有一種棍~磨得非常好~效果唔錯~美國名牌~我家中的小丙也是用他~
其他鸚鵡就用小丙退役的磨爪棍~

在鸚鵡天空~有一種棍~磨得非常好~效果唔錯~美國名牌~我家中的小丙也是用他~
其他鸚鵡就用小丙退役的 ...
風中飛鸚 發表於 2016-11-9 10:50

有冇圖?
或者牌子名?
我驚買錯

小丙地位超然

有冇圖?
或者牌子名?
我驚買錯

小丙地位超然
ReBorn 發表於 2016-11-9 14:27

佢只代理一隻紐紋石棍~~你一問飛鸚用邊隻~佢就知道~

笠住個頭

維修快的專業師傅熟悉各種品牌和安裝分體冷氣機型號,保證修復質量。