返回列表 發帖
我問左幾間~ 貴到出唔到聲...
5xx 3xx 2xx....再睇下價先囉!
係金街買左個85蚊~ 得燈要去宜家買個座~ 但又好鬼大個, 所以變左又買多個座枱燈
反正我屋企1個都冇~
一開佢即刻走去坐~ 幾識嘆丫

點x燭又癈時佢變左燒春雞...
今日落大雨好麻煩~ 濕咁囉!!

原帖由 ★B♀B♂★ 於 2008-5-20 16:06 發表
魚街有幾間上樓既爬虫類鋪頭都有得買.大慨3x x至4x x左右.
暖燈好處係冇暖爐咁乾,用電量都比暖爐少,我今年冬天都要買返2盞=.=

佢開我5百蚊...  即閃走啦, 咁貴~ 咪個間xxx地

原帖由 心雨 於 2008-5-20 16:11 發表
我問左幾間~ 貴到出唔到聲...
5xx 3xx 2xx....再睇下價先囉!
係金街買左個85蚊~ 得燈要去宜家買個座~ 但又好鬼大個, 所以變左又買多個座枱燈
反正我屋企1個都冇~
一開佢即刻走去坐~ 幾識嘆丫 : ...

你買咩野要咁貴呀??
我屋企個燈罩200w $250
尼個燈罩用一般o既燈膽夠哂

原帖由 三角仙 於 2008-5-20 17:58 發表

你買咩野要咁貴呀??
我屋企個燈罩200w $250
尼個燈罩用一般o既燈膽夠哂

...
個間係金魚街樓上鸚鵡店囉, 我問佢有冇暖膽~ 佢話有500蚊丫...
有檔仲好笑~ 問下啫佢話宜家d天氣你仲開燈照佢地會死喎~ 佢以為我養蟲蟲~
宜家我買左1個燈85蚊同1個座枱燈8x蚊囉!
都唔算好貴...

xxx地未開丫~ 佢1點先開門~ 我早左去丫...

達魔小朋友熱到唔識落番黎...

原帖由 心雨 於 2008-5-20 18:01 發表

...
我問佢有冇暖膽~ 佢話有500蚊丫...
有檔仲好笑~ 問下啫佢話宜家d天氣你仲開燈照佢地會死喎~ 佢以為我養蟲蟲~
宜家我買左1個燈85蚊同1個座枱燈8x蚊囉!
都唔算好貴.. ...

如果個燈膽唔係太熱的話,用一般座枱燈都ok
暖膽500蚊!?
係唔係咁樣?

原帖由 三角仙 於 2008-5-20 18:11 發表

如果個燈膽唔係太熱的話,用一般座枱燈都ok
暖膽500蚊!?
係唔係咁樣?

呢個我都見過都係200蚊~ 500蚊個個我睇都冇睇...
d枱燈都好熱架~ 宜家我點下燭台~ 佢都好似圍爐咁打邊爐!

sesese有冇見到?怕未?鸚鵡開籠易如反掌(飛鸚字)

原帖由 哥哥 於 2008-5-21 00:21 發表
而加係5係用鐵練

佢而家係屋企自由行

回復 47# 的帖子

點知啫, 又係你話雞尾無咁醒嘛 (死都搵人賴吓) , 我而家肯定雞尾都係好醒o既品種o黎o架
星期六得唔得閒呀? 等我成抽帶哂去你屋幫我剪翼呀!

發熱唔發光燈, 我有一個, 如有須要可惜給你

走佬、利害利害 多謝分享

原帖由 大M 於 2008-5-21 14:23 發表
發熱唔發光燈, 我有一個, 如有須要可惜給你

多謝晒~ 但我買左lu   
仲要俾我媽鬧我...唯有忍辱負重!!

原帖由 心雨 於 2008-5-20 18:01 發表

...
個間係金魚街樓上鸚鵡店囉, 我問佢有冇暖膽~ 佢話有500蚊丫...
宜家我買左1個燈85蚊同1個座枱燈 ...

金魚街樓上鸚鵡店
<<<<
o係邊度嫁?行魚街冇留意有o既

原帖由 youison 於 2008-5-21 18:18 發表

金魚街樓上鸚鵡店

係上天橋個行, 有賣倉鼠個到附近有問叫bxx ..
你望下就知~ 我都係第1次去~

條片好好笑!

我幾星期前在mk雀街見到好多小達摩, $800, 我見到都有o的心郁郁!

你們是在那兒買的?

vvyy, 你仲有養lovebird嗎?

咁聰明既- - 我用既籠有得lock

VVYY, 你又加咗兩隻BB?
佢好鬼醒目, 自己出來自由行
ONON