返回列表 發帖

可憐既小男孩喔 ~~~

耶 ~~ 唔制呀 !!  
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_wFfnFLS-kU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_wFfnFLS-kU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

細細個就要面對咁大嘅打擊
正好反映出社會就是這樣的
Raco

原帖由 Raco 於 2008-12-4 14:58 發表
細細個就要面對咁大嘅打擊
正好反映出社會就是這樣的

請問就是怎樣呀
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

食檸檬囉
Raco

唔係你對人好, 人家就要受
現在眼底下的人, 個個都好似吊高嚟買咁
我都有些朋友, 他們都是這樣的模樣, 自視甚高............
Raco

原帖由 Raco 於 2008-12-4 15:17 發表
食檸檬囉

細細個開始訓練, 咁大個咪唔會覺得好酸囉
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

係呀! 係呀!
Raco

食食吓就慣、可能遲d好鍾意食檸檬添

自小學習接受失敗!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

原帖由 Raco 於 2008-12-4 15:20 發表
唔係你對人好, 人家就要受
現在眼底下的人, 個個都好似吊高嚟買咁
我都有些朋友, 他們都是這樣的模樣, 自視甚高............

你講女仔嗎 ???
其實現在社會男女比例失衡,
而有部份男士, 都選擇北上尋找一些又溫柔又善解人意的內地美女,

身邊有些女性朋友都開始計劃三五成群, 考慮入住姑婆屋呢 ...
見到如此現象, 身為男士的你, 會否覺得心涼呢 ??
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

哈哈
Raco

原帖由 Raco 於 2008-12-4 15:52 發表
哈哈

果然笑得好開心喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

承妳貴言, 心涼嗎
Raco

&quot;我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2008-12-5 00:28 發表

一夫多妻制啃哂

哥哥想效法 何生 嗎 ?
不過  你要問過妹妹先好喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2008-12-5 16:42 發表

哥哥想效法 何生 嗎 ?
不過  你要問過妹妹先好喔

學劉生都得

原帖由 Louis 於 2008-12-5 16:56 發表

學劉生都得

又係喎
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶