返回列表 發帖

有無人係茶果嶺附近走失雞尾?

走失雞尾暫時由本人收留

妳又拾到鶏雞尾牙?放張相上嚟睇吓 ?

昨天有個男仔打電話俾我是你嗎?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 王斯拉 於 2008-12-10 18:45 發表
妳又拾到鶏雞尾牙?放張相上嚟睇吓 ?

係有人打黎話拾到,叫我地去睇下.

佢自己都話唔會養隻雞尾.仲叫我係唔係我個隻都拎走佢先.如果唔係佢會放走.

原帖由 風中飛鸚 於 2008-12-10 21:27 發表
昨天有個男仔打電話俾我是你嗎?

係丫.

不過唔係"昨天"係"今朝"先O岩.

1)係丫,我記得啦.
2)你本身走失雞尾,果個人通知你去囉,話就算唔係你走失果隻,你都要囉走,唔係就會放生?
3)如果放走隻雞尾,只有死路一條,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

無人收養就call我啦~

原帖由 風中飛鸚 於 2008-12-11 10:28 發表
1)係丫,我記得啦.
2)你本身走失雞尾,果個人通知你去囉,話就算唔係你走失果隻,你都要囉走,唔係就會放生?
3)如果放走隻雞尾,只有死路一條,

係丫

原帖由 CARMEN-LUI 於 2008-12-11 10:35 發表
無人收養就call我啦~

ok,無問題

你拾到隻雞尾係咩色架? 不如影張相post 上來呀
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

原帖由 sesese 於 2008-12-19 01:50 發表
你拾到隻雞尾係咩色架? 不如影張相post 上來呀

灰色...

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好可愛.......
大家好
我家養了吸蜜鸚鵡,牠只喜歡咬我手指, 只愛跟隨我媽媽去煮飯,

up

由於新題太快太多,請會員盡量幫忙留意,將落後失雀貼推至第一板

UP

UP~~~~~~~~~~~~~~

嘻, 好得意喔~

up